Michel Koot

Communicatie

Michel Koot

UW is een prachtig bedrijf, met diepe wortels in stad en regio Utrecht. Opgericht in 1968 hebben we in de loop der jaren duizenden mensen aan werk geholpen. Dat doen we nog steeds, in onze eigen leerwerkbedrijven en bij werkgevers - grote en kleine - met een hart voor hun bedrijf én voor mensen die een kans verdienen.

We vinden het belangrijk om onze bijdrage aan de Utrechtse samenleving als sociaal werkbedrijf goed voor het voetlicht te brengen. Alleen als bedrijven weten dat ze bij UW kunnen aankloppen voor gemotiveerde medewerkers en/of werk kunnen uitbesteden bij onze leerwerkbedrijven, kunnen we die bijdrage blijven leveren.

Op onze website staat veel informatie over onze dienstverlening. Minstens zo veelzeggend zijn de verhalen van opdrachtgevers en medewerkers over hun ervaringen met UW. In de UW Nieuwsbrief berichten we regelmatig over ontwikkelingen bij UW en successen (u kunt zich onderaan de startpagina aanmelden). We zijn tevens te volgen op LinkedIn en Twitter.

Onze accountmanagers en consulenten zijn actief in netwerken en komen dagelijks over de vloer bij – potentiële – opdrachtgevers.

De beste ambassadeurs van UW zijn uiteindelijk onze medewerkers die elke dag aan de slag zijn op heel veel werkplekken in Utrecht en zichzelf bewijzen.

Wilt u meer over ons weten, neem gerust contact op!

030 - 239 15 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel op facebook

Deel op Twitter