Op zoek naar medewerkers?

Social return

Onder meer gemeenten, provincies en woningcorporaties stellen sociale voorwaarden bij aanbestedingen en inkoop. Dit wordt social return genoemd. UW helpt bedrijven bij het voldoen aan deze social return-voorwaarden.

Bekijk dienst

Functiecreatie en jobcarving

Zijn medewerkers  - te - veel bezig met eenvoudige(re) bijtaken? Denk dan eens aan jobcarving of functiecreatie. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen de bijtaken via UW uitvoeren.

Bekijk dienst

Individuele detachering

Bij een individuele detachering gaat een medewerker van UW aan de slag bij een regulier bedrijf. UW blijft werkgever en zorgt voor een goede begeleiding.

Bekijk dienst

Groepsdetachering

Bij een groepsdetachering werken medewerkers van UW in groepen bij een regulier bedrijf. UW zorgt voor voldoende mensen, biedt werkbegeleiding en is werkgever.

Bekijk dienst

Begeleid werken

Met de regeling Begeleid werken kunnen bedrijven mensen met een arbeidshandicap (die een Wsw-indicatie hebben) tegen aantrekkelijke voorwaarden in dienst nemen. Als bedrijven dat via UW doen, fungeren wij als vangnet.

Bekijk dienst

Werkbedrijven van UW

Groen: aanleg en onderhoud

UW Groen verricht onderhoud aan bijvoorbeeld plantsoenen, begraafplaatsen, parken en natuurgebieden, inclusief het verwijderen van zwerfvuil en het legen van afvalbakken. We hebben plek voor nieuwe medewerkers. Mensen kunnen het werk in de praktijk leren bij UW, ervaring is niet nodig.

Bekijk dienst

Interieurbeplanting

Op zoek naar een uitgebalanceerde beplanting voor een gebouw of werkruimte(n)? UW Flora levert en onderhoudt hydrocultuurplanten en plantenbakken in alle soorten en maten.

Bekijk dienst

Metaal

In onze metaalwerkplaats maken onze medewerkers onder andere fietsenrekken, parkbankjes en stalen wandmeubels op maat. In onze 10 moderne lascabines leiden we bovendien mensen op voor landelijk erkende lasdiploma's. Daarna helpen we hen bij het vinden van een baan in de metaalsector.

Bekijk dienst

Montage en assemblage

UW monteert en assembleert zowel kleine en grote onderdelen als eindproducten. Wij kunnen delen van of gehele productielijnen overnemen. Tijdelijk of structureel. Bij het bedrijf zelf of bij UW. 

Bekijk dienst

Schoonmaak

Kantoorwerkplekken, productieruimten, klaslokalen, openbare gebouwen en bedrijfsrestaurants: goede hygiëne is een vereiste in elk gebouw. Elke dag weer. UW biedt een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

Bekijk dienst

Verpakken

UW pakt allerlei soorten producten in en om, zoals snoep, biscuits, voedingssupplementen en cosmetische producten. UW denkt graag met bedrijven mee over verpakkingsvraagstukken en marketingconcepten.

Bekijk dienst

Bloemsierkunst

UW Flora maakt divers bloemwerk voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Vanuit onze bloembinderij leveren we al jaren snel en flexibel – zowel in de regio Utrecht als daarbuiten. We staan voor creatieve oplossingen, een goede kwaliteit en service.

Bekijk dienst

Catering

Sinds mei 2021 werkt UW nauw samen met The Colour Kitchen. Ons team van vakbekwame en enthousiaste medewerkers verzorgt uiteenlopende cateringdiensten. 

Bekijk dienst

Reïntegratiediensten

Jobcoaching

Werkgevers kunnen een jobcoach van UW inschakelen voor persoonlijke ondersteuning van een medewerker tijdens de inwerkperiode of om uitval te voorkomen.

Bekijk dienst

UW helpt cliënten van UWV op weg naar werk

UW helpt cliënten van UWV op weg naar een baan of bij het op een andere manier weer actief worden. UW is een door UWV erkende jobcoachorganisatie.

Bekijk dienst

Reïntegratie en outplacement

Kan een medewerker zijn eigen werk niet meer doen door ziekte of om andere redenen? Dan ben je als werkgever verantwoordelijk voor begeleiding naar ander werk. UW ondersteunt werkgevers hierbij.

Bekijk dienst

Tijdelijke werkplek; opbouw van uren

Soms kan een medewerker zijn eigen werk - tijdelijk - niet meer doen, maar is aangepast werk wel mogelijk. Dan kan UW helpen met een vervangende werkplek. Want dat aangepaste werk heb je als werkgever niet altijd zelf in huis. 

Bekijk dienst

Trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten

UW heeft in de loop der jaren een breed aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten ontwikkeld. Ons aanbod is modulair en op maat.

Bekijk dienst

Trainingen en opleidingen