Films

Inspirerend, ontroerend & motiverend

Ga mee met deze virtuele rondleiding bij UW

Myrthe verzorgt in dit filmpje een rondleiding langs verschillende soorten werk dat je bij UW kunt doen.

Zoek je werk en wil je graag dat UW je daarbij helpt? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen snel contact met je op.

Bekijk de film

Er is weer veel meer mogelijk bij UW na versoepelingen coronamaatregelen

Door het opheffen van de landelijke lockdown is er met ingang van 28 juni 2021 ook bij UW weer veel meer mogelijk. We kunnen weer bijeenkomsten, vieringen en bedrijfsbezoeken organiseren, als we maar 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar. Dit meldt UW-directeur Gertjan Stoker in een filmpje voor medewerkers.

Bekijk de film

Cao Aan de Slag vanaf 1 juli 2021 voor alle medewerkers die onder de Participatiewet vallen

Vanaf 1 juli 2021 geldt de nieuwe landelijke cao Aan de Slag voor alle medewerkers die onder de Participatiewet vallen. Bij UW geldt deze cao voor de medewerkers met een dienstverband met UW Traject BV. De invoering van de cao houdt een verbetering in van het arbeidsvoorwaardenpakket voor medewerkers.

Bekijk de film

Utrechtse wethouders openen vestiging ARGO360 bij UW; bekijk de aftermovie

De Utrechtse wethouders Linda Voortman (Werk en Inkomen) en Klaas Verschuure (Economische Zaken) hebben het startschot gegeven voor de samenwerking van ARGO360 en UW bij UW. De opening is uitzonden via een livestream. Bekijk de aftermovie en je komt alles te weten over deze bijzondere samenwerking in Utrecht.

Bekijk de film

UW-directeur Gertjan Stoker bedankt UW-medewerkers in filmpje

Bij UW hebben we een lastig jaar achter de rug. In dit filmpje bedankt UW-directeur Gertjan Stoker de UW-medewerkers voor hun inzet, collegialiteit en flexibiliteit. Ook kijkt hij kort vooruit naar het jaar 2021.

Bekijk de film

UW-medewerker Jolanda wint Gele Wimpel Jumbo

Jolanda werkt ruim vijf jaar via UW bij Jumbo Supermarkt Overkapel in Utrecht. Jolanda is altijd te vinden op haar vaste plek bij de koeling. Jumbo is heel blij met haar inzet en de wijze waarop ze de klanten te woord staat en helpt. Als blijk van zijn waardering heeft filiaalmanager Yorick Teunissen in december 2020 de ‘Gele Wimpel’ aan Jolanda uitgereikt. Jolanda was volledig verrast en superblij met de mooie woorden en de extra beloning!

Bekijk de film

Korte RTL 4-reportage over leren en werken bij UW Metaal

Een korte reportage over leren en werken bij UW Metaal is uitgezonden in het RTL 4-programma Dit is Holland. De reportage geeft ook een beeld van de diverse producten die we maken, zoals wandmeubels, fietsenrekken en elektrische bakfietsen.

Bekijk de film

Wij blijven veilig werken bij UW

Na een mooie zomer en de goede inzet van onze medewerkers om corona buiten de deur te houden, gaan we een nieuwe uitdagende periode in. Aanleiding voor UW-directeur Gertjan Stoker om een nieuw filmpje te maken voor onze medewerkers.

Bekijk de film

Veilig werken bij UW

Per 1 juli zijn de coronamaatregelen verder versoepeld in Nederland. Heel fijn dat er weer steeds meer mogelijk is. Tegelijk is het belangrijk om veilig te blijven werken bij UW. UW'ers Hatice, Ahmed, Loes, John en Gertjan hebben een filmpje gemaakt waarin zij laten zien hoe we nu werken.

Bekijk de film

Videobericht UW-directeur Gertjan Stoker en OR-voorzitter Carmen van der Woude

Het goede nieuws van deze week is dat de basisscholen en kinderopvang na de meivakantie weer opengaan. Premier Rutte heeft verder verteld dat we de komende weken doorgaan op de ingeslagen weg tegen het coronavirus. Als reactie hebben UW-directeur Gertjan Stoker en OR-voorzitter Carmen van der Woude een videobericht opgenomen voor de UW-medewerkers.

Bekijk de film

Videobericht aan UW-medewerkers: coronamaatregelen UW verlengd t/m 28 april

De regering heeft besloten om alle maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus te verlengen tot en met dinsdag 28 april. Welke gevolgen heeft dit voor UW en de UW-medewerkers? Waarnemend algemeen directeur Gertjan Stoker vertelt er meer over in een nieuw videobericht aan de UW-medewerkers.

Bekijk de film

Videobericht aan UW-medewerkers over hoe UW omgaat met de coronacrisis

Hoe gaat UW om met de coronacrisis? In dit videobericht aan de UW-medewerkers vertelt waarnemend algemeen directeur Gertjan Stoker er meer over. "Ik dank iedereen voor de inzet en betrokkenheid tijdens deze moeilijke tijden."

Bekijk de film

UW in beeld 2019

2019 was een mooi en dynamisch jaar voor UW, er is veel gebeurd. Leuk om terug te kijken in dit korte filmpje.

Bekijk de film

Beschut werk! Iets voor jou?

Wil en kan je werken, maar lukt dat niet alleen? Heb je daarbij veel hulp nodig? Iedereen in Utrecht moet die kans op werk krijgen. Ook als je veel ondersteuning en aanpassingen op de werkplek nodig hebt. Misschien is beschut werk iets voor jou. Bekijk het filmpje!

Bekijk de film

Film ‘Werken en leren bij UW Groen’

UW Groen is op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die graag in het groen aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij ons. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze mensen.

Bekijk de film

Film MBO Utrecht over hun nieuwe onderwijslocatie bij UW

MBO Utrecht heeft een filmpje gemaakt van hun nieuwe opleidingslocatie voor technisch onderwijs in het gebouw van UW op Lage Weide. Een aantal studenten vertelt daarin enthousiast over ons pand en de faciliteiten.

Bekijk de film

Feestelijke opening bedrijfspand UW op Lage Weide

UW heeft op 17 september een nieuw bedrijfspand geopend op het Utrechtse bedrijventerrein Lage Weide. Van deze feestelijke opening - met medewerking van wethouder Linda Voortman - is een prachtig filmpje gemaakt. De opening startte met een elektrische-bakfietsrace.

Bekijk de film

Filmpje 'Werken bij UW Schoonmaak'

We hebben een kort filmpje gemaakt over werken bij UW Schoonmaak. Onze medewerkers Nieta en Melvin zijn gefilmd tijdens hun werk in het Stadskantoor van Utrecht. Zij zoeken nieuwe collega's!

Bekijk de film

Succesvolle Techniek Doe Dag bij UW

Op 22 juni 2019 opende UW de deuren voor de regionale Techniek Doe Dag. Op deze dag staken ongeveer 250 potentiële nieuwe technici zelf de handen uit de mouwen om te ervaren hoe leuk werken in techniek en bouw is. 30 bedrijven waren aanwezig met uiteenlopende soorten werk.

Bekijk de film

UW - Inclusief organiseren doen we samen!

UW werkt aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Daarbij werken we nauw samen met bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties in de regio Utrecht.

Bekijk de film

Video-impressie van training 'leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking'

UW heeft een training ontwikkeld voor mensen die in hun bedrijf of organisatie leiding geven aan mensen met een arbeidsbeperking. Van de training die in juni is gegeven, is een video-impressie gemaakt.

Bekijk de film

Fotovideo over inrichten en uitruimen 180 stembureaus in Utrecht door UW

Op 15 maart heeft Nederland een nieuwe Tweede Kamer gekozen. UW heeft in twee dagen alle 180 stembureaus in de gemeente Utrecht ingericht en na de verkiezingen ook weer uitgeruimd in twee dagen. Van deze megaklus is een fotovideo gemaakt.

Bekijk de film

UW-pand op Lage Weide is gerenoveerd

Het UW-pand aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide is in 2016 geheel gerenoveerd. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat! Ivo van Persie (IV-projects) heeft een impressie gemaakt van de renovatie.

Bekijk de film

UW helpt bedrijven bij invullen social return

Onder meer gemeenten, provincies en woningcorporaties stellen sociale voorwaarden bij aanbestedingen en inkoop. Dit wordt social return genoemd. UW helpt bedrijven bij het voldoen aan social return.

Bekijk de film

UW detacheert medewerkers

Meer dan 200 medewerkers zijn via UW gedetacheerd bij ruim 100 bedrijven en instellingen. Meer dan 300 medewerkers van UW werken in groepsdetacheringen bij zo’n 15 bedrijven.

Bekijk de film

UW helpt werkgevers bij functiecreatie

Bijtaken van medewerkers bundelen en laten uitvoeren door een medewerker met een arbeidsbeperking: dat is functiecreatie.

Bekijk de film

UW Schoonmaak: het schoonmaakbedrijf van UW

Kantoren, scholen, sportaccommodaties, productieruimtes: UW maakt er dagelijks schoon.

Bekijk de film

Reïntegratie en outplacement

UW verzorgt 200 reïntegratie- en outplacementtrajecten per jaar.

Bekijk de film

UW pakt allerlei soorten producten in en om

Chips, biscuits, kerstpakketten, cosmetische producten, snoep: UW pakt allerlei soorten producten in en om.

Bekijk de film

UW en Albron bieden praktijkopleiding catering

UW en Albron bieden samen een praktijkopleiding tot allround cateringmedewerker.

Bekijk de film

Bestel een sociale kerstboom bij UW Flora

Beleef een mooie kerst en bestel een sociale kerstboom voor uw bedrijf bij UW Flora!

Bekijk de film

UW Groen: groenonderhoud voor gemeenten, bedrijven en instellingen

UW Groen verzorgt groenonderhoud voor de gemeenten Utrecht en Houten. Daarnaast vertrouwen meer dan 50 bedrijven en instellingen hun groen toe aan UW.

Bekijk de film

UW Groen verwijdert zwerfvuil in de gemeente Utrecht

UW’ers verwijderen zwerfvuil in Utrechtse wijken, winkelcentra, op werven en rondom 1.000 afvalinzamelpunten.

Bekijk de film

UW Flora: interieurbeplanting en bloemsierkunst

UW Flora onderhoudt zo’n 8.000 plantenbakken bij bedrijven en instellingen, onder meer bij het Stadskantoor van Utrecht.

Bekijk de film

UW biedt diverse producten en technieken in metaalbewerking

De afdeling Metaal van UW produceert onder andere fietsenrekken en jaarlijks meer dan 60.000 slotjes voor lantaarnpalen.

Bekijk de film

UW voorziet 1,8 miljoen flesjes Royal Club van halslabels voor Vrumona

UW heeft in het najaar van 2014 een grote opdracht voor Vrumona uitgevoerd: 1,8 miljoen flesjes Royal Club zijn voorzien van een actiehalslabel.

Bekijk de film

Film over groepsdetachering voor werkgevers, gemeenten en SW-bedrijven

Voor deze film zijn ook opnames gemaakt bij een UW-groepsdetachering bij het bedrijf Hella BV te Nieuwegein, al jaren een klant van UW

Bekijk de film

UW en Makro werken samen

UW is in 2013 een samenwerking gestart met Makro. UW heeft een partij kerstpakketten ingepakt voor Makro.

Bekijk de film

UW-gedetacheerde Marit vertelt op RTV Arnhem over haar werk

Marit (21) werkt sinds eind 2012 in de fietsenstalling bij het Centraal Station van Arnhem.

Bekijk de film

Groepsdetachering bij het bedrijf PenTec

Reeds een aantal jaren werken dagelijks gemiddeld 25 UW-medewerkers in een groepsdetachering bij het bedrijf PenTec te Woerden.

Bekijk de film

Onbeperkt aan het werk

Abrona, de gemeente Utrecht en UW hebben samen de mini-documentaire 'Onbeperkt aan het werk' gemaakt.

Bekijk de film

UW'ers maken lipdub op lied Marco Borsato

Ongeveer 150 medewerkers van UW hebben samen een lipdub gemaakt op het lied Droom, durf, doe en deel van Marco Borsato.

Bekijk de film