UW-pand op Lage Weide is gerenoveerd

Het UW-pand aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide is in 2016 geheel gerenoveerd. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat! Ivo van Persie (IV-projects) heeft een impressie gemaakt van de renovatie.

Meest in het oog springende onderdelen van de renovatie: het nieuwe kleurrijke bedrijfsrestaurant + keuken en de extra verdieping die op de voorkant van het gebouw is geplaatst. Door de extra ruimte in het pand heeft UW de huur van de locatie Aidadreef in Utrecht Overvecht opgezegd, alle medewerkers zijn in januari 2017 verhuisd naar de Niels Bohrweg.

Door de renovatie beschikt UW over een modern gebouw, waarin het goed werken is voor onze medewerkers en waarin we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Feestelijk opening door burgemeester van Utrecht
Op 11 februari 2017 heeft Utrechts burgemeester Jan van Zanen, samen met de oudste en de jongste medewerker van UW, het vernieuwde pand feestelijk geopend tijden een open dag voor UW-medewerkers en hun familie. Bekijk ook de foto-impressie van de open dag op deze website.

Niet alleen het nieuwe pand is open, maar UW is tevens open voor de toekomst. Want wij hebben de ambitie om nog meer werkgevers - die een hart hebben voor hun bedrijf en voor mensen – te ondersteunen bij het werk bieden aan een brede groep van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

(13.2.2017)

Deel op facebook

Deel op Twitter