Film ‘Werken en leren bij UW Groen’

UW Groen is op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die graag in het groen aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij ons. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze mensen.

Groen-medewerker Bryan vertelt in de korte film ‘Werken en leren bij UW Groen’ dat hij diverse cursussen heeft afgerond. “En er is goede begeleiding bij UW”, aldus Bryan. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij UW.

Werken bij UW Groen is zeer afwisselend: hagen scheren, onkruid bestrijden, snoeien, aanplanten, maaien, blad ruimen, zwerfvuil verwijderen, enzovoort. Met werkervaring en certificaten kunnen mensen een volgende stap zetten in het werken in het groen.

We verwelkomen ook graag nieuwe collega’s die een rijbewijs hebben. Er zijn ook mogelijkheden om het rijbewijs te behalen bij UW.

Veel plezier in het werk

De werksfeer is goed bij UW: “Als je met elkaar veel plezier hebt in het werk, dan werk je ook het prettigst”, zegt voorman Hennie in de film. Helaas is Hennie in november 2021 overleden. Hij was trots op het filmpje en het was zijn wens dat UW het blijft gebruiken om mensen enthousiast te maken voor het werken bij UW Groen.

Heb jij belangstelling voor werken bij UW Groen? Kijk op www.uw.nl/vacatures en vul daar het online sollicitatieformuier in.

Deel op facebook

Deel op Twitter