“Door UW heb ik weer een plek in de samenleving”

Hans (52)

Iedere dag maak ik schoon via UW bij Nimeto. Werken bij UW geeft me stabiliteit. Zo kon ik weer een normaal leven opbouwen.

“Ik wil eer uit mijn werk halen"

"17 jaar lang werkte ik via UW bij de Stadsschouwburg als toneelassistent. Machtig mooi werk. Ja, ik werk al sinds 1986 via UW, altijd bij een regulier bedrijf. Helaas stopte mijn werk bij de Stadsschouwburg. De technische eisen veranderden en ik ben niet opgegroeid met computers.

UW detacheerde me bij het Centraal Boekhuis in Culemborg. Mede door de digitalisering hield dat op. Nu werk ik als schoonmaker. Inhoudelijk was werken bij de Stadsschouwburg interessanter, maar ik ben blij dat ik werk heb. En ieder beroep heeft zijn leerpunten. Het duurt wel een maand of twee voordat je een gebouw kent en je een routine hebt ontwikkeld.

Dankbaar
Vroeger was ik verslaafd aan van alles. Door UW heb ik weer een plek in de maatschappij, daar ben ik dankbaar voor. Werken gaf me stabiliteit, en zo kon ik weer een normaal leven opbouwen. Ik werd daarbij goed begeleid door UW.

Nu werk ik iedere ochtend bij Nimeto, prima. Het is een creatieve school die opleidt voor grafische beroepen. De leraren zijn vakmensen. Dat merk je aan de manier waarop ze over hun werk praten. Mooi vind ik dat.

Het gebouw is prettig, en we krijgen de tijd om ons werk goed te doen. Ik ben precies. Ook ben ik niet te beroerd om zwaar werk te doen. Eer wil ik uit mijn werk halen.
Hopelijk kan ik tot aan mijn pensioen werken via UW. Thuiszitten vind ik in ieder geval verschrikkelijk.”

Deel op facebook

Deel op Twitter

Lees ook

"Ik krijg vaak complimentjes dat het zo mooi schoon is"

Robert maakt via UW schoon bij Nimeto.

Bekijk dit bericht