“Ik krijg vaak complimentjes dat het zo mooi schoon is”

Robert (24)

Ik ben blij dat ik een echte werkplek heb via UW bij Nimeto, een school voor grafische beroepen. Het werk bevalt goed.

“Ik ben blij dat ik een echte werkplek heb"

"Elke dag kom ik nieuwe mensen tegen. Ik krijg vaak complimentjes dat het zo mooi schoon is – de mensen hier zijn echt aardig. We beginnen vroeg, om half zeven. Dat was wennen! In het begin kwam ik weleens te laat, maar nu niet meer.
 
De werkdruk bij een regulier bedrijf is te hoog voor me, daarom werk ik via UW. Soms is het best hectisch: stofzuigen, wissen, prullenbakken leegmaken. Ik heb mijn vaste taken. Stofzuigen vind ik het leukste: je maakt direct schoon. De sfeer onderling is goed. Soms corrigeren we elkaar, maar dat vind ik niet erg.
 
's Middags maak ik schoon bij de Rientjes Mavo in Maarssen. Die pauze tussendoor is wel lekker, ik geniet ervan. Schoonmaken is zwaar werk. Lopen, pakken, buigen, stoffen; je moet het opbouwen. Als het mooi schoon is, geeft dat een prettig gevoel. Ik kan goed schoonmaken.
 
Hoe ik de toekomst zie? Graag zou ik met de grote schrobmachine willen werken. Ik ben nog jong en wil nog veel doen. Zo wil ik ook graag nieuwe dingen zien bij een ander bedrijf. Maar dat gaat vast lukken bij UW!”
 

Deel op facebook

Deel op Twitter