“Ik geniet ervan als alle planten en bloemen er mooi bij staan”

Wilgo (61)

Iedere dag ben ik met mijn collega’s van UW Flora onderweg om planten en bloemen te plaatsen en te verzorgen bij verschillende bedrijven.

“Mensen zijn blij om je te zien"

"We komen overal. Bij kleinere bedrijven, maar bijvoorbeeld ook bij hele grote organisaties in Den Haag en Amsterdam, en bij de gemeente Utrecht. Als ik dat vertel aan mensen, zijn ze vaak onder de indruk. Ik ben er trots op dat ik werk voor UW Flora, ik werk er nu alweer 15 jaar.

Ik heb er plezier in om met alle soorten mensen samen te werken, om onderweg te zijn. De vrijheid, die omarm ik ook. Mensen zijn blij om je te zien, zoals hier vandaag bij Ricoh. Als we aankomen dan worden we altijd vriendelijk ontvangen. En toen we de potten uitpakten, zag ik dat Ria – onze contactpersoon bij Ricoh – heel blij keek. Daar doe je het toch voor.

Klein team
We werken in een klein team, het is gezellig. Natuurlijk, iedereen heeft weleens zijn buien. Dan denk ik: ik laat hem maar even met rust vandaag. Fysiek is het best zwaar werk, je moet je krachten verdelen. Bij Ricoh laden we nu bijvoorbeeld alle oude potten in, en vervangen we voor nieuwe planten. Het zijn best veel verdiepingen die we moeten klaren.

Bianca van UW heeft in overleg met Ricoh een plattegrond gemaakt met wat waar moet komen. Dat werken we zorgvuldig af. Ik geniet ervan als alle planten en bloemen er mooi bij staan. Mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen zijn ook trots op me."Deel op facebook

Deel op Twitter

Lees ook

"Het is mooi werk"

Karel Karsenbarg is werkbegeleider bij UW Flora.

Bekijk dit bericht