Utrechts burgemeester Van Zanen en wethouder Everhardt op bezoek bij UW

Burgemeester Jan van Zanen en wethouder Victor Everhardt toonden zich bijzonder geïnteresseerd in werk UW'ers.


Utrechts burgemeester Jan van Zanen bracht op 12 november een werkbezoek aan de UW-locatie Niels Bohrweg op bedrijventerrein Lage Weide. Op 20 november kwam wethouder Victor Everhardt op bezoek.

Tijdens zijn werkbezoek praatte Van Zanen met diverse UW-medewerkers van onder meer de afdelingen Verpakken, Metaal, Werktraining, magazijn en bedrijfsbureau. De burgemeester toonde zich bijzonder geïnteresseerd in het werk van de UW'ers en dat werd zeer op prijs gesteld.

Op het programma stond tevens een bezoek aan de UW-groepsdetachering bij het bedrijf DHL, gevestigd naast het UW-pand. Bij DHL werkt al jaren een aantal UW'ers in een groepsdetachering.

Het bezoek werd afgesloten met een lunch in het Werkcafé. Het Werkcafé is onderdeel van de Werktraining, een groot project dat UW in opdracht van en samen met de gemeente Utrecht uitvoert.

Bezoek wethouder Everhardt
Als wethouder in Utrecht is Victor Everhardt onder meer verantwoordelijk voor Werk en inkomen. Hij heeft ook UW in zijn portefeuille.

Ook hij kreeg een rondleiding over een aantal afdelingen in het UW-pand aan de Niels Bohrweg en sprak er met diverse medewerkers, onder anderen van de Werktraining.

Burgemeester Van Zanen in de lasserij van UW.

UW heeft ook een wasserij, waar onder meer werkkleding wordt gewassen, gestreken en zonodig hersteld. Ook poetsdoeken e.d. die gebruikt worden in het nieuwe Stadskantoor van Utrecht worden er gewassen.

Wethouder Everhardt op een afdeling waar beugels gemonteerd worden.

In het magazijn op de UW-vestiging Niels Bohrweg.

(12 november 2015)

Deel op facebook

Deel op Twitter