Klus geklaard: 1,8 miljoen flesjes Royal Club voorzien van halslabels

In totaal zijn 65.000 kratjes door het magazijn en op de werkvloer verwerkt, een mooie opdracht van Vrumona.

UW heeft in oktober een grote opdracht voor Vrumona afgerond: 1,8 miljoen flesjes Royal Club zijn voorzien van een halslabel. Het magazijn op de UW-locatie Niels Bohrweg stond soms zo vol met gekleurde kratten dat er bijna niets meer bij kon.

“Het ging in totaal om 65.000 kratten Royal Club,” vertelt UW-accountmanager Pascal Somer. “De flesjes zijn bestemd voor de horeca. Op het halslabel dat we om elk flesje hebben gedaan staat een actiecode. Daarmee kun je een diner voor twee personen in een wereldstad of een Royal Club-trolley winnen. We deden er ook tafelkaarten bij. Dat zijn kaarten met informatie over de actie die in de horecagelegenheden op de tafels gezet kunnen worden. De kratjes dekten we daarna af met een papieren kratcover.”

65.000 kratten
Het werk is uitgevoerd op een van de productieafdelingen op de UW-locatie Niels Bohrweg. Ook de medewerkers in het magazijn waren druk met deze opdracht. Het aan- en afvoeren van de 65.000 kratten naar en van de werkvloer gaf veel intern verkeer.

Daarnaast zorgde het aanleveren en afvoeren van de kratjes door vrachtwagens van Vrumona ook voor veel beweging in het magazijn. De hoge stapels met gekleurde kratjes vormden een mooi gezicht. Soms was het zo vol dat er bijna niets meer bij kon.

"Het was al met al een flinke klus," aldus Pascal Somer. "De collega's van bedrijfsbureau, werkvloer en magazijn hebben hem weer in goede samenwerking geklaard."

(Meer informatie over de actie - die nog t/m 31 december 2014 loopt - staat op www.royalclub.nl.)

(foto Norbert Waalboer Fotografie)

(4 november 2014)

Deel op facebook

Deel op Twitter