"De klant vond het prachtig!"

UW bedenkt en maakt verpakking voor Vrumona

Vrumona, producent van frisse dranken in Bunnik en klant van UW, vroeg UW om mee te denken over een oplossing voor een verpakkingsprobleem. Zo gezegd, zo gedaan. Resultaat: een supertevreden klant! En daardoor werk voor UW'ers.


Co Masmeijer en Pascal Somer bij de krimpmachine

“Vrumona vroeg ons om iets te bedenken voor het in doorzichtig plastic verpakken van vier flesje verschillende smaken Royal Club GOOOD Energy en een leaflet,” vertelt Pascal Somer, accountmanager Productie bij UW. “Ze dachten zelf aan een papieren leaflet, maar dat is veel te slap en gaat kreuken bij het sealen."

Mooi en stevig resultaat
"Toen heb ik een kartonnen ‘houder’ voor de flesjes bedacht en een voorbeeld gemaakt," aldus Pascal. "Karton is stevig en kan bedrukt worden met tekst. Als je de flesjes in het karton zet, daar krimpfolie omheen doet en verhit in de krimpmachine, dan krijg je een mooi en stevig resultaat. UW-collega Co Masmeijer van de krimpafdeling heeft de uitvoering geperfectioneerd. De klant vond het prachtig!”

En het heeft werk voor onze medewerkers opgeleverd: op de UW-productielocatie op bedrijventerrein Lage Weide hebben we al meer dan 2.500 van dergelijke verpakkingen gemaakt voor Vrumona.

We bieden meer aan klanten
Jos Diemel, manager Ontwikkeling en Productie bij UW: “Meedenken met de klant, oplossingen bedenken voor vragen van de klant, dat wordt steeds belangrijker om klanten aan je te binden. Het is niet meer alleen ‘u vraagt, wij draaien’. We bieden meer aan klanten en kunnen ook meer. Als Vrumona weer eens met iets zit, dan denken ze misschien opnieuw aan UW. Wij zijn er klaar voor.”

Wilt u ook dat UW meedenkt met uw verpakkingsvraagstuk? Neemt u dan contact op met Pascal Somer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 030-2391500.

Deel op facebook

Deel op Twitter