"Koudwatervrees is nergens voor nodig"

Met ondersteuning van UW biedt het viersterrenhotel NH Utrecht werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Martine Conings van NH Utrecht en Harrie Lantinga van UW vertellen erover in het zakenmagazine Utrecht Business.

Meer werk creƫren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is het doel van de Participatiewet en de banenafspraak. UW helpt werkgevers bij het vinden van medewerkers en biedt ook begeleiding op de werkplek. Daarmee neemt UW bedrijven veel zorgen uit handen.

Optimale match
Harrie Lantinga werkt sinds begin juli 2016 als manager Arbeidsintegratie bij UW. In het interview in het zakenmagazine Utrecht Business legt hij helder uit wat UW kan betekenen voor werkgevers: "Samen kijken wij hoe een optimale match tot stand kan komen. Het kan gaan om individuele of groepsdetachering, werkervaringsplaatsen of een baan met loonkostensubisidie." "Koudwatervrees bij werkgevers is nergens voor nodig. Daarom zijn praktijkervaringen zoals van Martine en NH Utrecht ook zo belangrijk."

Martine Conings, Hotel Director bij NH Utrecht, vertelt in het artikel hoe UW haar hotel helpt bij het bieden van werk aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: "De uitdaging is om met geschikte kandidaten in contact te komen." "We zijn erg tevreden over het verloop van het traject en de ondersteuning door UW."

Lees het volledige interview met Harrie Lantinga en Martine Conings (gepubliceerd in Utrecht Business 4, september 2016).

Harrie Lantinga en Martine Conings

(16.9.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter