Klanten en relaties bezoeken gerenoveerd UW-pand

Na onze medewerkers en hun familie was het de beurt aan onze klanten en relaties om het gerenoveerde UW-pand op Lage Weide te komen bekijken. Ook zij toonden zich enthousiast over het eindresultaat.

Op 14 februari zijn ongeveer 125 klanten en relaties naar onze locatie Niels Bohrweg gekomen om het vernieuwde gebouw te bekijken en aansluitend een paneldiscussie bij te wonen. Veel bezoekers kenden de oude situatie en waren onder de indruk van het resultaat van de renovatie.

De paneldiscussie - met als thema het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - stond onder leiding van Bob Offereins (innovatiemanager bij Microsoft Nederland en actief voor de Lucille Werner Foundation). Deelnemers waren Aart van der Gaag (aanjager realiseren banenafspraak bedrijfsleven), Victor Everhardt (wethouder Werk en Inkomen Utrecht) en twee klanten van UW: Sipke Plat (PostNL) en Etienne Friederichs (Albron).

Ontbijt voor buurbedrijven
De feestweek bij UW werd op 16 februari afgesloten met een ontbijt voor buurbedrijven van onder andere de Industrievereniging Lage Weide. Bob Scherrenberg (onder meer eigenaar van de Werkspoorkathedraal) en Marco Jansen (directeur Sunbeam) vertelden over hun bedrijf en over hun samenwerking met UW. Bob Offereins vertelde een persoonlijk verhaal. Na het ontbijt werden er rondleidingen verzorgd voor de gasten.

Hieronder staan foto’s die op beide evenementen gemaakt zijn door Norbert Waalboer Fotografie. Klik op de foto voor een grotere versie.

Deel op facebook

Deel op Twitter