Samenwerking onderwijs en UW voor metaalopleidingen

De vraag naar technisch geschoold personeel is groot in de regio. UW gaat de samenwerking aan met verschillende scholen om meer jongeren op te leiden in Metaal. Werkgevers denken mee over de inrichting van de opleidingen, zodat deze goed aansluiten bij wat in de praktijk wordt gevraagd.

Leerlingen van het Pouwer College (praktijkonderwijs) gaan stage lopen bij UW Metaal. Het Kentalis College Utrecht (voortgezet speciaal onderwijs) neemt vanaf september een aantal lascabines bij UW Metaal in gebruik voor hun leerlingen. En een aantal studenten van MBO Utrecht volgt hun opleiding met ingang van het nieuwe studiejaar op de UW-locatie Niels Bohrweg. 

De lasserij van UW wordt hiervoor uitgebreid. Hierdoor kunnen we nog meer mensen opleiden als lasser. Daarnaast gaat De Groot Lasinstituut er vanaf september lasopleidingen verzorgen in de avonduren.

Meer weten over leren en werken bij UW Metaal?

Neem dan contact op met bedrijfsleider Arjan Vos via 030-2391500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn nog leerwerkplekken beschikbaar.

Deel op facebook

Deel op Twitter