Kerstarrangementen UW Flora

Ook in dit bijzondere jaar wordt het weer kerst. De kerstarrangementen van UW Flora helpen u om 2020 op sfeervolle wijze af te sluiten. Bekijk onze kerstcatalogus voor de mogelijkheden.

De catalogus kerstarrangementen UW Flora 2020 geeft een mooi beeld van de mogelijkheden om uw organisatie en/of woning in kerstsfeer te brengen met een of meer goedgekozen arrangementen.

Een mooi stuk voor op de balie, een groot arrangement bij de entree, kleinere stukken voor op kantoor, u vindt het allemaal in onze catalogus. Uiteraard kunt u daarbij kiezen uit diverse formaten en kleuraccenten.

Kerstbomen

Wij kunnen ook Nordmann kerstbomen of kunstkerstbomen bij u komen plaatsen. Wacht u niet te lang met bestellen van bomen, want op is op.

Heeft u speciale kerstwensen? We overleggen graag met u.

Informatie en bestellingen

Bekijk onze catalogus kerstarrangementen UW Flora 2020. Achterin de catalogus vindt u gegevens over formaat, kleuren en prijzen van de arrangementen.

Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met Margret Wessels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-13762583.

Foto's Norbert Waalboer Fotografie

Deel op facebook

Deel op Twitter