Livestream opening vestiging ARGO360 in pand UW op 9 april

Op vrijdagmiddag 9 april openen de Utrechtse wethouders Linda Voortman en Klaas Verschuure de Utrechtse vestiging van ARGO360 in een pand van UW op industrieterrein Lage Weide. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig zijn vanaf je eigen (thuis)werkplek via een livestream op het YouTube-kanaal van UW. De livestream start op 9 april om 16.30 uur.

Doel van de samenwerking tussen gemeente Utrecht, UW en ARGO360 is werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, invulling van social return voor bedrijven en organisaties die hun overbodige/verouderde hardware laten recyclen, dataveiligheid en duurzaamheid.

ARGO360 voert verouderde en overtollige IT-apparatuur af bij bedrijven, verwijdert de data en zorgt voor volledige recycling van alle apparaten op een veilige en ecologisch verantwoorde wijze.

Het werk wordt uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van ARGO360 en UW leren zij de benodigde vaardigheden en technieken en doen zij werkervaring op. Doel is doorstroom naar een reguliere baan in de IT.

Programma 9 april

Tijdens de halfuur durende livestream kun je de sfeer proeven van de locatie, maak je kennis met onze samenwerkingspartners en verneem je wat het belang van deze samenwerking is voor Utrecht.

Leuk als je op 9 april een kijkje komt nemen via de livestream!

Deel op facebook

Deel op Twitter