Significant Synergy en UW bundelen krachten in onder de aandacht brengen van social return

Significant Synergy en UW gaan samen het thema social return en de dienstverlening van UW onder de aandacht brengen bij de aanbestedende diensten in de regio Utrecht. Dat hebben Gertjan Stoker (UW) en Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant Synergy) afgesproken.

Significant Synergy ondersteunt overheden in inkoopprofessionalisering en aanbesteden en heeft het bijdragen aan maatschappelijke impact hoog in het vaandel staan. ‘Er zit altijd meer in samenwerking’ is de missie van het bedrijf. De missie van UW is ‘werken aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen’. Significant Synergy wil graag bijdragen aan die inclusieve samenleving.

Meer kansen op werk voor UW en andere sociale werkbedrijven

Veel opdrachten worden openbaar aanbesteed. In die aanbestedingen kunnen opdrachtgevers opdrachten voorbehouden aan sociale werkbedrijven en sociale ondernemingen, of social return-voorwaarden opnemen. De mogelijkheden zijn nog niet overal breed bekend. UW en Significant gaan daarom aanbestedende diensten benaderen om de mogelijkheden binnen de aanbestedingswetgeving te bespreken. Hoofddoel: meer kansen op werk voor UW, andere sociale werkbedrijven en sociale ondernemingen.

Significant Synergy ondersteunt UW al een aantal jaren op het gebied van inkoop. Dit nieuwe initiatief is een welkome verdieping in onze samenwerking.

Gertjan Stoker (UW) en Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant Synergy)

 

Deel op facebook

Deel op Twitter