Nieuwsbrief

21

juli.

UW Nieuwsbrief, juli 2021

Onderwerpen: UW behaalt certificaat voedselveiligheid; Sociaal jaarverslag UW 2020; Hoge score UW in tevredenheidsonderzoek UMC Utrecht; Leerwerkbedrijf Logistiek gestart op Lage Weide; UW en The Colour Kitchen starten leerwerkbedrijf catering / horeca bij UW; Cao Aan de Slag ingevoerd voor medewerkers die onder de Participatiewet vallen.

Lees meer

12

mrt.

UW Nieuwsbrief, maart 2021

Onderwerpen: UW maakt 400 hygiënezuilen voor stembureaus Utrecht; geef een boeket van UW Flora op Secretaressedag; UW assembleert 1.000 fietsen voor Popal; UW behoudt BIO certificaat; WerkwIJSS en UW maken vlaggenmasten voor Limeta; Burgemeester Dijksma op bezoek bij UW.

Lees meer

09

dec.

UW Nieuwsbrief, december 2020

Onderwerpen: Trots op onze medewerkers, blij met waardering van onze klanten; kerstarrangementen UW Flora; heel blij met op maat gemaakte stalen wandmeubels van UW; stem op UW-kandidaat Irma Dijkstra bij verkiezingen voor de ‘Minister van de nieuwe economie’ en banen in de metaal na leerwerktraject bij UW.

Lees meer

08

apr.

UW Nieuwsbrief, april 2020

Onderwerpen: "Samen veilig en duurzaam door de coronacrisis komen"; geef een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag; film 'Werken en leren bij UW Groen'; film 'Beschut werk! Iets voor jou?' en UW in beeld 2019.

Lees meer

15

okt.

UW Nieuwsbrief, oktober 2019

Onderwerpen: drie door UW opgeleide lassers aan de slag bij QBTEC; bestel uw kerstbomen bij UW Flora; UW Schoonmaak zoekt nieuwe collega's (filmpje); MBO Utrecht en UW starten samenwerking; UW levert uitstekende kwaliteit met stalen kasten"; Feestelijke opening nieuw bedrijfspand UW (filmpje).

Lees meer

18

dec.

UW Nieuwsbrief, december 2019

Onderwerpen in de laatste nieuwsbrief van 2019: Werken bij de Universiteit Utrecht: "Meedoen is zo belangrijk"; Annemoon zoekt nieuwe collega's voor het UW-postbezorgteam in Houten en Utrechtse wethouders Voortman en Verschuure geven startschot voor techniekonderwijs MBO Utrecht bij UW.

Lees meer

17

juli.

UW Nieuwsbrief, juli 2019

Onderwerpen: MBO Utrecht en UW gaan samenwerken in technische opleidingen in het pand van UW, het UW jaarbericht 2018 is verschenen - titel: Inclusief organiseren doe je samen en UW zit op Facebook.

Lees meer

12

juni.

UW Nieuwsbrief, juni 2019

In deze nieuwsbrief aandacht voor onder meer: samenwerking onderwijs en UW voor metaalopleidingen, UW heeft werk-leerbanen in verschillende soorten werk en PSO-adviseur Michelle Jongebloet helpt bedrijven bij inclusiever ondernemen.

Lees meer

12

dec.

UW Nieuwsbrief, december 2018

In de laatste UW Nieuwsbrief van 2018 besteden we aandacht aan onder meer: UW plaatst ruim 7 meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht, werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar tijdens 'All you need is work', chocolademerk Elvee is blij met samenwerking UW, UW Groen bestrijdt onkruid met heet water.

Lees meer

11

okt.

UW Nieuwsbrief, oktober 2018

Onderwerpen: UW viert 50-jarig bestaan met zingende burgemeester Van Zanen; geslaagd voor lasopleiding bij UW en nu een baan in de metaal; opvallend bestickerde bedrijfsauto's; beleef een goede kerst met kerstbomen van UW Flora, nu al te bestellen.

Lees meer

20

sept.

UW Nieuwsbrief special september 2018

Eén onderwerp in deze UW Nieuwsbrief special: de rumoer rondom de Participatiewet.

Lees meer

04

juli.

UW nieuwsbrief juli 2018

In deze nieuwsbrief onder meer: UW zoekt kandidaten voor werk in groen en schoonmaak, UW onderzoekt hoe technologie UW-medewerkers kan ondersteunen in hun werk, UW-directeur Wil Peters wil krachten bundelen voor een inclusieve arbeidsmarkt in Utrecht.

Lees meer

11

apr.

UW nieuwsbrief april 2018

Onder meer in deze UW Nieuwsbrief: door UW opgeleide lassers aan de slag bij werkgevers in de regio, UW Flora maakt boeketten voor Secretaressedag, UW gids naar werk 2018 verschenen, interviews met UW-directeur Wil Peters.

Lees meer

19

dec.

UW nieuwsbrief, december 2017

Al meer dan 40 mensen zijn aan het werk bij het UMC Utrecht als gevolg van de samenwerking met UW; UW Flora plaatste ruim 200 kerstbomen bij klanten; UW'ers vullen 4.600 rugzakjes voor Kerstgala; UW Groen zet nieuwe bladzuigwagen in tijdens bladcampagne; Dress for Success opent winkel in pand UW.

Lees meer

09

okt.

UW nieuwsbrief, oktober 2017

Deelnemers metaalopleiding bij UW vinden baan als lasser in het bedrijfsleven; regel nu vast uw kerstbomen bij UW Flora; medewerkers Verpakken zijn blij met nieuwe sealmachine en Wil Peters is de nieuwe algemeen directeur van UW. Dit en meer in de UW Nieuwsbrief van oktober 2017.

Lees meer

28

juni.

UW nieuwsbrief, juni 2017

In deze nieuwsbrief onder meer: zes deelnemers Werktraining UW zijn in dienst genomen door U-stal, nieuwe weeg- en vulmachine maakt snoepflessen vullen lichter voor medewerkers afdeling Verpakken en de frames van de 1.287 zonnepanelen op het dak van UW zijn door UW zelf gemaakt.

Lees meer

10

apr.

UW nieuwsbrief, april 2017

In de verkiezingsweek heeft UW alle 180 stembureaus in Utrecht ingericht en weer uitgeruimd; van deze megaklus is een fotovideo gemaakt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is zeer tevreden over de nieuwe medewerker die bij hen werkt na jobcarving door UW. Lees meer in onze nieuwsbrief.

Lees meer

22

feb.

UW nieuwsbrief, februari 2017

Utrechts burgemeester Van Zanen opent gerenoveerd UW-pand tijdens open dag. UW leidt medewerkers op voor reguliere banen in de metaal. En een enquête voor werkgevers: welke competenties vindt u belangrijk bij medewerkers? Dit en meer in deze UW nieuwsbrief.

Lees meer

20

dec.

UW nieuwsbrief, december 2016

UW werkt samen met de Werkspoorkathedraal en maakt 25 zitbanken voor landgoed Amelisweerd. In januari 2017 verhuizen de medewerkers van de UW-locatie Aidadreef naar de geheel gerenoveerde locatie Niels Bohrweg.

Lees meer

21

nov.

UW nieuwsbrief, november 2016

In deze nieuwsbrief onder meer: UW helpt statushouders bij oriënteren op werk, via UW aan het werk bij werkgevers en UW Flora kleedt bedrijven sfeervol aan tijdens kerstmaand.

Lees meer

05

okt.

UW nieuwsbrief, oktober 2016

Met ondersteuning van UW biedt het viersterrenhotel NH Utrecht werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En UW Flora heeft de eerste bestellingen voor kerstbomen al binnen. Dit en meer in de UW nieuwsbrief van oktober 2016.

Lees meer

30

juni.

UW nieuwsbrief, juni 2016

UW maakt ook de komende drie jaar de gebouwen van de gemeente Houten schoon en het UW Jaarverslag 2015 is verschenen als interactieve pdf. Dit en meer in de UW nieuwsbrief van juni 2016.

Lees meer

14

apr.

UW nieuwsbrief, april 2016

In deze nieuwsbrief onder andere: planten zijn goed voor luchtkwaliteit in gebouwen en werkgevers zijn bijgepraat over Participatiewet/banenafspraak tijdens ontbijt bij UW.

Lees meer

30

sept.

UW nieuwsbrief, september 2015

Met onder meer: serie korte films gemaakt over de dienstverlening van UW

Lees meer

11

feb.

UW nieuwsbrief, februari 2016

In deze eerste nieuwsbrief van 2016 onder andere: werk voor Wajongers in Wilhelmina Kinderziekenhuis via UW en editie 2016 van de 'UW gids naar werk'.

Lees meer

01

dec.

UW nieuwsbrief, december 2014

Met onder meer: nauwe samenwerking catering UW en Albron.

Lees meer

01

nov.

UW nieuwsbrief, november 2014

Met onder meer: UW maakt fietsenrekken voor gemeente Houten.

Lees meer

11

nov.

UW nieuwsbrief, november 2015

Met onder meer: sfeervolle kerstmaand met kerstbomen en kerstversiering van UW Flora. Bestel op tijd!

Lees meer

01

sept.

UW nieuwsbrief, september 2014

Met onder meer: nieuw Stadskantoor Utrecht biedt werk aan UW'ers.

Lees meer

01

juni.

UW nieuwsbrief, juni 2014

Met onder meer: UW-medewerkers aan de slag in heropend Zwembad De Krommerijn.

Lees meer

01

apr.

UW nieuwsbrief, april 2014

Met onder meer: In project 'Van Wajong naar werk' helpt UW cliënten van SBWU aan werk.

Lees meer

01

mrt.

UW nieuwsbrief, maart 2014

Met onder meer: UW Flora maakt bloemstukken en corsages voor bijeenkomst met prinses Beatrix.

Lees meer

01

dec.

UW nieuwsbrief, december 2013

Met onder meer: UW-medewerkers maken beroemde Delta vaas van ontwerper Mart van Schijndel.

Lees meer

01

nov.

UW nieuwsbrief, november 2013

Met onder meer: 90 medewerkers van UW slagen voor hun AKA-opleiding (mbo 1).

Lees meer

01

sept.

UW nieuwsbrief, september 2013

Met onder meer: UW'ers pakken 130.000 pakketten in bij bedrijf van klant in Woerden.

Lees meer

01

mrt.

UW nieuwsbrief, maart 2013

Met onder meer: staatssecretaris Jetta Klijnsma brengt werkbezoek aan bloembinderij UW Flora.

Lees meer