UW nieuwsbrief, november 2015

Met onder meer: sfeervolle kerstmaand met kerstbomen en kerstversiering van UW Flora. Bestel op tijd!

Sfeervolle kerstmaand met kerstbomen en kerstversiering van UW Flora
Veel bedrijven en instellingen kleden hun organisatie de maand december extra sfeervol aan. UW Flora levert kerstversieringen en kerstbomen in alle maten. Bestel op tijd!

Film over UW
Na de 12 korte films over diensten van UW is er nu ook een 'overkoepelende' film over UW. Deze film geeft in 6 minuten een beeld van de brede dienstverlening van UW. Alle films zijn te bekijken opĀ de filmpagina op onze website.
Lees verder >

UW gids naar werk
UW heeft in de loop der jaren een breed aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten ontwikkeld. Opdrachtgevers kunnen rekenen op maatwerk. Bekijk ons complete aanbod in de UW gids naar werk.
Lees verder >

Banen- en ontmoetingsmarkt 'Scoor je talent' op 24 november in Galgenwaard
Werkgevers kunnen tijdens Scoor je talent in contact komen met gemotiveerde mensen met een arbeidsbeperking, die op zoek zijn naar werk. Ook kunnen zij er informatie krijgen over onder meer begeleiding en regelingen.
Lees verder >

Toelichting op Wet banenafspraak en quotumheffing
Participatiewet en sociaal akkoord zijn bijna een jaar geleden in werking getreden. Wat houden de banenafspraak over meer werk voor mensen met een arbeidsbeperking en de quotumheffing precies in voor werkgevers?
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter