UW nieuwsbrief, februari 2016

In deze eerste nieuwsbrief van 2016 onder andere: werk voor Wajongers in Wilhelmina Kinderziekenhuis via UW en editie 2016 van de 'UW gids naar werk'.

 

Werk voor Wajongers bij Wilhelmina Kinderziekenhuis
Vier Wajongers hebben begin februari een arbeidscontract gekregen bij UW. Zij werken bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis (onderdeel van UMC Utrecht). Indien nodig ontvangen zij begeleiding door een jobcoach van UW.
Lees verder >

UW-groep bezorgt post in Den Dolder en Bosch en Duin
Een groep UW-medewerkers bezorgt sinds begin januari 2016 post in Den Dolder en Bosch en Duin voor PostNL. UW'ers bezorgen al langere tijd post in Houten (sinds januari 2012) en Vleuten.
Lees verder >

UW gids naar werk, editie 2016
UW heeft in de loop der jaren een breed aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten ontwikkeld. Dit aanbod staat open voor externe opdrachtgevers en is verzameld in de UW gids naar werk. De editie 2016 is in januari verschenen.
Lees verder >

UW richt de stembureaus in voor gemeente Utrecht
Met ingang van de eerstvolgende verkiezingen (het ‘Oekraïne-referendum’ op 6 april 2016) verzorgt UW de inrichting van alle stembureaus in de gemeente Utrecht. Ook plaatst UW alle grote houten aanplakborden.
Lees verder >

Ron uitgeroepen tot Utrechts conciërge van het jaar 2015
Ron de Krieger is uitgeroepen tot conciërge van het jaar 2015 in Utrecht. Ron is conciërge op basisschool De Schakel in de Utrechtse wijk Overvecht. Hij is er gedetacheerd door UW. Er werken meer dan 40 conciërges via UW bij scholen in Utrecht.
Lees verder >

Band op Spanning: winst voor milieu, werkgelegenheid, veiligheid en portemonnee
Elke dag worden autobanden van bezoekers van de Jaarbeurs gratis op de juiste spanning gebracht. Band op Spanning, Jaarbeurs, gemeente Utrecht en UW werken hiermee samen aan een beter milieu, meer werk en minder kosten voor automobilisten.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter