UW nieuwsbrief, april 2016

In deze nieuwsbrief onder andere: planten zijn goed voor luchtkwaliteit in gebouwen en werkgevers zijn bijgepraat over Participatiewet/banenafspraak tijdens ontbijt bij UW.

Planten zijn goed voor luchtkwaliteit in gebouwen
Planten in werkruimtes hebben een positief effect op de luchtkwaliteit, akoestiek en het welbevinden van medewerkers. Diverse onderzoeken tonen dat aan. Klanten van UW Flora kiezen steeds vaker bewust voor luchtzuiverende planten.
Lees verder >

Werkgevers bijgepraat over Participatiewet en banenafspraak tijdens ontbijt bij UW
Tijdens een ontbijt bij UW hebben 50 werkgevers zich laten informeren over Participatiewet, banenafspraak en over hoe UW hen hierin kan ondersteunen. Tv-presentatrice Lucille Werner vertelde over haar eigen ervaringen.
Lees verder >

UW-onderdelen slagen voor audits kwaliteitscertificaten ISO 9001, Groenkeur en VCA
Diverse UW-onderdelen zijn positief beoordeeld tijdens de jaarlijkse audits voor de kwaliteitscertificaten ISO 9001, Groenkeur en VCA**. Ook UW Schoonmaak is nu ISO-gecertificeerd.
Lees verder >

Schonere lucht en meer werk door Band op Spanning bij Jaarbeurs in Utrecht
Sinds de start in Utrecht vorig jaar heeft Band op Spanning 63 ton CO2-uitstoot bespaard en werkervaring geboden aan 43 mensen. Band op Spanning werkt in deze pilot samen met de gemeente Utrecht, de Jaarbeurs en UW.
Lees verder >

Handig voor werkgevers: Subsidiecalculator en Regelhulp Premiekortingen
Wilt u als werkgever snel weten voor welke subsidies, premiekortingen en andere regelingen u in aanmerking komt als u iemand in dienst neemt? De Subsidiecalculator en de Regelhulp Premiekortingen kunnen u helpen.
Lees verder >

Verbouwing UW-pand Niels Bohrweg is begonnen
Met het doorknippen van een lint en het omverduwen van een binnenmuur op 23 februari is de verbouwing van het UW-pand aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide officieel begonnen.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter