UW nieuwsbrief, juni 2016

UW maakt ook de komende drie jaar de gebouwen van de gemeente Houten schoon en het UW Jaarverslag 2015 is verschenen als interactieve pdf. Dit en meer in de UW nieuwsbrief van juni 2016.

Aan het werk bij UMC Utrecht
Wafa Ali is een van de ongeveer 30 medewerkers met een arbeidsbeperking die door UW zijn gedetacheerd bij het UMC Utrecht. Daar is zij inmiddels uitgegroeid tot steun en toeverlaat van veel collega's. In een korte video vertellen Wafa en het ziekenhuis over hun ervaringen.
Lees verder >

UW Jaarverslag 2015
Op 1 januari 2015 traden de Participatiewet en de banenafspraak in werking. 2015 heeft voor een belangrijk deel in het teken van deze maatschappelijke ontwikkelingen gestaan. Lees er meer over in het UW Jaarverslag 2015, dat als interactieve pdf is uitgebracht.
Lees verder >

UW'ers verpakken 560.000 zakken chips in 140.000 tassen
Medewerkers van een de verpakkingsafdelingen van UW werken aan een grote klus voor onze klant PepsiCo. Samen verpakken ze 560.000 zakken chips in 140.000 ‘voordeeltassen’, vier zakken chips per tas.
Lees verder >

Veel bedrijven denken al na over kerst...
Een beetje vreemd misschien om vóór de zomervakantie over kerst te beginnen... Maar veel bedrijven zijn al bezig met de planning en inkoop van hun kerstaankleding. UW Flora denkt graag mee en neemt al bestellingen aan.
Lees verder >

UW informeert leveranciers over dienstverlening
UW heeft begin juni een bijeenkomst voor leveranciers van UW georganiseerd. Doel was onze leveranciers op een inspirerende manier te informeren over - en te interesseren voor - de brede dienstverlening van UW.
Lees verder >

UW'ers geïnterviewd door Omroep Houten
Een aantal UW-medewerkers is geïnterviewd in De Kracht van Houten, een radioprogramma van Omroep Houten. Thema van de uitzending op 24 mei was 'werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt'.
Lees verder >

UW maakt gebouwen gemeente Houten schoon
UW maakt ook de komende drie jaar de gebouwen van de gemeente Houten schoon. De gemeente is zeer tevreden over een pilot met UW. Na een aanbesteding is besloten de samenwerking voort te zetten.
Lees verder >

 

Deel op facebook

Deel op Twitter