UW nieuwsbrief, november 2016

In deze nieuwsbrief onder meer: UW helpt statushouders bij oriënteren op werk, via UW aan het werk bij werkgevers en UW Flora kleedt bedrijven sfeervol aan tijdens kerstmaand.

UW helpt statushouders bij oriënteren op werk
UW helpt statushouders in de gemeentes Utrecht en Ouder-Amstel bij het oriënteren op werk. De meesten zijn vluchtelingen die een verblijfstatus hebben gekregen in Nederland. Zij bezoeken verschillende bedrijven en krijgen ook trainingen van UW.
Lees verder >

Via UW aan het werk bij werkgevers
UW helpt al bijna 50 jaar mensen aan werk. Sinds de invoering van de Participatiewet zoekt UW daarbij nog nadrukkelijker de samenwerking met werkgevers. Jan Beekman is na een periode werken en leren bij UW in dienst bij het schoonmaakbedrijf van André Daalhuizen, tot volle tevredenheid van beiden.
Lees verder >

UW Flora kleedt bedrijven sfeervol aan tijdens kerstmaand
UW Flora ondersteunt bedrijven en instellingen bij het sfeervol aankleden van hun gebouw tijdens de decembermaand. We leveren en plaatsen bijvoorbeeld Nordmann-kerstbomen in allerlei maten en kunnen de bomen desgewenst ook ter plekke versieren.

Vmbo-leerlingen bezoeken UW tijdens Feest van de Techniek
Ongeveer 100 leerlingen van diverse Utrechtse opleidingen voor vmbo en praktijkonderwijs zijn op bedrijfsbezoek geweest bij de metaal- en montageafdeling van UW. Zij deden dit in het kader van het Feest van de Techniek.
Lees verder >

Werkgevers ontmoeten kandidaten met arbeidsbeperking tijdens Scoor je talent
Werkgevers kunnen gemotiveerde kandidaten met een arbeidsbeperking ontmoeten tijdens het event Scoor je talent op 22 november in Stadion Galgenwaard. UW doet mee.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter