UW nieuwsbrief, april 2017

In de verkiezingsweek heeft UW alle 180 stembureaus in Utrecht ingericht en weer uitgeruimd; van deze megaklus is een fotovideo gemaakt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is zeer tevreden over de nieuwe medewerker die bij hen werkt na jobcarving door UW. Lees meer in onze nieuwsbrief.

Jobcarving door UW bij RVO.NL: “De afdeling heeft enorm aan efficiency gewonnen”
Door jobcarving werkt Sylvia de Jager al ruim een jaar bij RVO.NL, een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. Haar leidinggevende Martijn Voerman is blij met Sylvia.
Lees verder >

Uitgebreide UW gids naar werk 2017 verschenen
Het brede aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten van UW is verzameld in de UW gids naar werk. Ons aanbod staat open voor externe opdrachtgevers, bijvoorbeeld werkgevers. De uitgebreide editie 2017 van deze gids is onlangs verschenen.
Lees verder >

Geef een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag
Donderdag 20 april 2017 is het Nationale Secretaressedag. Een mooie dag om uw waardering voor uw steun en toeverlaat eens extra te laten blijken, bijvoorbeeld met een mooi boeket van UW Flora.
Lees verder >

Fotovideo over inrichten en uitruimen 180 stembureaus in Utrecht door UW
Op 15 maart heeft Nederland een nieuwe Tweede Kamer gekozen. UW heeft in twee dagen alle 180 stembureaus in de gemeente Utrecht ingericht en na de verkiezingen ook weer uitgeruimd in twee dagen. Van deze megaklus is een fotovideo gemaakt.
Lees verder >

UW monteert 500.000 lantaarnpaalslotjes voor Megafa
UW en Megafa hebben afgesproken dat UW de komende drie jaar maar liefst 500.000 slotjes voor lantaarnpalen gaat maken voor Megafa. Het werk gebeurt op speciaal door UW ontwikkelde montagetafels.
Lees verder >

Afscheid van Talitha van den Elst als directeur van UW
Na zich vier jaar met hart en ziel ingezet te hebben voor UW en de UW’ers, heeft Talitha van den Elst op 9 maart afscheid genomen als directeur. Talitha is opgevolgd door interim-directeur Jules de Vet.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter