UW nieuwsbrief, juni 2017

In deze nieuwsbrief onder meer: zes deelnemers Werktraining UW zijn in dienst genomen door U-stal, nieuwe weeg- en vulmachine maakt snoepflessen vullen lichter voor medewerkers afdeling Verpakken en de frames van de 1.287 zonnepanelen op het dak van UW zijn door UW zelf gemaakt.

Zes mensen via UW in dienst bij U-stal
Zes deelnemers aan de Werktraining van UW werken sinds februari 2017 in fietsenstallingen van U-stal. “Na twee maanden Werktraining bij UW en een proefplaatsing bij U-stal, heeft U-stal ze in dienst genomen”, vertelt UW-consulent Hafid el Hadia.
Lees verder >

Snoepflessen vullen gaat makkelijker en sneller met nieuwe weeg- en vulmachine
Bij de verpakkingsafdeling van UW is een weeg- en vulmachine in gebruik genomen. De machine wordt gebruikt om flessen te vullen met diverse soorten snoep. Vulmedewerker Remco: “Het vullen van de flesjes gaat makkelijker en sneller, en je hoeft minder te tillen.”
Lees verder >

"Ondanks mijn leeftijd is het toch gelukt"
Rita van Rossem is eind december 2016 gestart bij de Werktraining van UW. Na haar deelname aan de Werktraining is Rita in maart aan de slag gegaan in een reguliere baan als chauffeur groepsvervoer. UW-consulent Hafid el Hadia heeft Rita begeleid in haar traject.
Lees verder >

1.287 zonnepanelen op dak UW-pand; frames gemaakt door UW
Op het dak van het UW-pand op industrieterrein Lage Weide liggen 1.287 zonnepanelen. “Deze duurzame manier van energie produceren past bij UW als maatschappelijke onderneming”, aldus manager Financiën Gertjan Stoker. De frames zijn gemaakt door UW-medewerkers.
Lees verder >

UW-medewerkers onderhouden hanging baskets en bloemtorens in Utrecht
Ze zijn ook dit jaar weer in de hele stad Utrecht te bewonderen: de fleurige hanging baskets en bloemtorens. De baskets aan lantarenpalen en torens bij winkelcentra worden onderhouden door medewerkers van UW Flora.
Lees verder >

UW Groen en Tomin Groenvoorziening werken samen in Utrecht
UW en Tomin hebben afspraken gemaakt over samenwerking in de openbare ruimte in de gemeente Utrecht. Medewerkers van Tomin Groenvoorziening ondersteunen UW Groen bij het onderhoud van plantsoenen en boomspiegels en het verwijderen van zwerfvuil.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter