UW nieuwsbrief, oktober 2017

Deelnemers metaalopleiding bij UW vinden baan als lasser in het bedrijfsleven; regel nu vast uw kerstbomen bij UW Flora; medewerkers Verpakken zijn blij met nieuwe sealmachine en Wil Peters is de nieuwe algemeen directeur van UW. Dit en meer in de UW Nieuwsbrief van oktober 2017.

Baan als lasser bij bedrijven voor deelnemers metaalopleiding UW
Eind 2016 is een groepje jonge medewerkers gestart op de metaalafdeling van UW. Na afronding van hun opleidingen bij UW hebben drie van hen inmiddels een baan als lasser bij bedrijven in de regio, twee anderen zijn bijna klaar om de stap naar een bedrijf te maken.
Lees verder >

Goede kerst met kerstbomen en -versiering van UW Flora
Beleef dit jaar een extra goede kerst en bestel uw kerstbomen en andere kerstversiering bij UW Flora. We plaatsen begin december onder meer weer een 7 meter hoge boom in het Stadskantoor van Utrecht. Ook voor kunstbomen zijn bedrijven en instellingen bij ons aan het goede adres.
Lees verder >

UW kan meer werk aan met nieuwe sealmachine
Op de sealafdeling van UW werken medewerkers met een nieuwe sealmachine. “Met de vorige machine moest meer met de hand gebeuren, nu verloopt het proces automatisch”, vertelt werkleider Christiaan van der Burg. De productiecapaciteit is meer dan verdubbeld en de medewerkers zijn er blij mee.
Lees verder >

Wil Peters sinds 1 september algemeen directeur bij UW
Wil Peters is op 1 september 2017 begonnen als algemeen directeur bij UW. Voor zijn komst naar UW was hij algemeen directeur van sociaal werkbedrijf BaanStede te Zaanstad.
Lees verder >

Grootste zonnepanelendak van Nederland met frames gemaakt door UW
Bij het bedrijf Scania Production Zwolle wordt het grootste zonnepanelendak van Nederland aangelegd. De frames van de ongeveer 22.000 zonnepanelen zijn gemaakt door en bij UW.
Lees verder >

UW Jaarverslag 2016
In 2016 is het pand van UW aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide grondig verbouwd en uitgebreid. Uiteraard krijgt dit onderwerp de nodige aandacht in ons jaarverslag, maar er is meer te melden over 2016.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter