UW nieuwsbrief, december 2017

Al meer dan 40 mensen zijn aan het werk bij het UMC Utrecht als gevolg van de samenwerking met UW; UW Flora plaatste ruim 200 kerstbomen bij klanten; UW'ers vullen 4.600 rugzakjes voor Kerstgala; UW Groen zet nieuwe bladzuigwagen in tijdens bladcampagne; Dress for Success opent winkel in pand UW.

"Werk is belangrijk voor iederéén"
Utrechts grootste werkgever (UMC Utrecht) en grootste sociale werkbedrijf (UW) werken samen. Er werken nu meer dan 40 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het ziekenhuis. "Het wordt steeds normaler dat een groep meedoet die lang langs de zijlijn heeft gestaan.”
Lees verder >

UW Flora plaatst meer dan 200 kerstbomen bij klanten
Medewerkers van UW Flora hebben extra drukke weken achter de rug. In korte tijd hebben zij meer dan 200 kerstbomen bij klanten geplaatst en versierd, waaronder een 7 meter hoge boom in de hal van het Stadskantoor van Utrecht.
Lees verder >

UW'ers vullen 4.600 rugzakjes voor muziekgala in Ahoy
UW-medewerkers hebben in twee dagen 4.600 rugzakjes gevuld voor kinderen die het Kerst Muziekgala bezochten in Ahoy Rotterdam. Leuke klus op een bijzondere locatie!
Lees verder >

UW Groen zet nieuwe bladzuigwagen in tijdens bladcampagne
De herfst heeft zijn werk weer gedaan: stoepen en straten, plantsoenen en parken zijn bezaaid met blad. Om overlast te voorkomen laat de gemeente Utrecht het blad opruimen. In de wijken Kanaleneiland en Lunetten zet UW Groen een gloednieuwe bladzuigwagen in tijdens de bladcampagne.
Lees verder >

Dress for Success Utrecht opent winkel in pand UW
Dress for Success Utrecht en UW gaan samenwerken. Dress for Success heeft op 20 november een winkel geopend in een ruimte met eigen ingang op de UW-locatie Niels Bohrweg 121 (Lage Weide).
Lees verder >

Fijne feestdagen!
De UW-medewerkers wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2018. De UW-vestigingen zijn alleen gesloten op beide kerstdagen en op 1 januari.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter