UW nieuwsbrief april 2018

Onder meer in deze UW Nieuwsbrief: door UW opgeleide lassers aan de slag bij werkgevers in de regio, UW Flora maakt boeketten voor Secretaressedag, UW gids naar werk 2018 verschenen, interviews met UW-directeur Wil Peters.

Door UW opgeleide lassers aan de slag bij werkgevers in de regio
Vijf deelnemers aan de lasopleiding van UW hebben hun officiële lasdiploma in ontvangst genomen tijdens een feestelijke bijeenkomst. Drie van hen zijn reeds als lasser c.q. metaalbewerker aan de slag bij werkgevers in de regio Utrecht.
Lees verder >

Geef een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag
Donderdag 19 april is het Nationale Secretaressedag. Een mooie aanleiding om de steun en toeverlaat van uw organisatie eens te verrassen met een prachtig boeket van UW Flora.
Lees verder >

“Iedereen kan wel iets dat een ander niet kan”
Angelique Slaghekke werkt sinds augustus 2017 met veel plezier als assistent-coördinator bij Buurtwerkkamer TOP, een van de drie Buurtwerkkamers in Utrecht. Angelique is er gekomen via het UW-project Maatwerk. "Ze is uit het goede hout gesneden", aldus coördinator Juriaan Otto.
Lees verder >

UW gids naar werk 2018
Het brede aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en werktrajecten van UW is verzameld in de UW gids naar werk. De editie 2018 van deze gids is onlangs verschenen.
Lees verder >

Interviews met UW-directeur Wil Peters over werkgeluk en zijn ambities met UW
In het SW-Journaal van februari staat een uitgebreid interview met UW-directeur Wil Peters. Eerder dit jaar werd hij ook geïnterviewd op de sofa van Dr. Freund. Wil Peters is nu ruim een half jaar algemeen directeur bij UW. Zijn ambitie: UW als beste participatiebedrijf van Nederland.
Lees verder >

Audits ISO, VCA en Groenkeur positief verlopen; UW behoudt kwaliteitscertificaten
De afgelopen periode zijn er audits geweest bij UW voor de kwaliteitscertificaten ISO 9001-2015, VCA** en Groenkeur. Het resultaat: UW heeft de zaken op orde en mag de certificaten blijven voeren.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter