UW nieuwsbrief juli 2018

In deze nieuwsbrief onder meer: UW zoekt kandidaten voor werk in groen en schoonmaak, UW onderzoekt hoe technologie UW-medewerkers kan ondersteunen in hun werk, UW-directeur Wil Peters wil krachten bundelen voor een inclusieve arbeidsmarkt in Utrecht.

UW zoekt kandidaten voor werk in groen en schoonmaak
We zijn op zoek naar kandidaten die onder de Participatiewet of de Wajong vallen en bij UW aan de slag willen. UW heeft met name veel werk in het buitenonderhoud (onderhoud groenvoorziening en openbare ruimte) en in de schoonmaak.
Lees verder >

Onderzoek: hoe kan technologie UW-medewerkers ondersteunen in hun werk?
Op de metaalafdeling van UW wordt onderzocht of de inzet van technologische hulpmiddelen onze medewerkers kan ondersteunen bij het produceren van frames voor zonnepanelen. Dit project is het derde dat binnen de Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT) van TNO, SBCM en Cedris is gestart.
Lees verder >

UW-directeur Wil Peters: "Krachten bundelen voor inclusieve arbeidsmarkt Utrecht"
Begin juni is het Utrechtse coalitieakkoord ‘Utrecht: ruimte voor iedereen’ gepresenteerd. In het akkoord vraagt de coalitie expliciet aan bedrijfsleven, UWV en UW om samen met de gemeente nieuwe vormen van samenwerking te ontwikkelen. De energie en ambitie waarvan dit akkoord getuigt spreekt UW-directeur Wil Peters bijzonder aan.
Lees verder >

Assemblage vlaggenmasten voor Limeta op metaalafdeling UW
UW gaat circa 400 vlaggenmasten per jaar assembleren voor het bedrijf Limeta. Limeta-directeur / eigenaar Jacqueline van der Weijden en UW-directeur Wil Peters hebben hiertoe een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
Lees verder >

"Ik ben echt tevreden over wat ik bij UW gedaan heb"
Basel (27) heeft gewerkt op een werkervaringsplek bij de afdeling Financiën van UW. Dat verliep zo goed dat hij begin juni aan de slag kon op de financiële afdeling van The Colour Kitchen. Basel is 2,5 jaar geleden gevlucht uit Syrië.
Lees verder >

UW pakt meer chocolade in voor Elvee
UW pakt chocolade in voor Elvee. “Elvee levert duurzaam geproduceerde chocolade in diverse varianten bij ons aan, wij verpakken ze vervolgens in verschillende soorten doosjes en zakjes”, vertelt UW-accountmanager Pascal Somer.
Lees verder >

Privacyverklaring
De privacyverklaring van UW is aangepast overeenkomstig de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring lezen op onze website.

Deel op facebook

Deel op Twitter