UW Nieuwsbrief, oktober 2018

Onderwerpen: UW viert 50-jarig bestaan met zingende burgemeester Van Zanen; geslaagd voor lasopleiding bij UW en nu een baan in de metaal; opvallend bestickerde bedrijfsauto's; beleef een goede kerst met kerstbomen van UW Flora, nu al te bestellen.

UW viert 50-jarig bestaan; burgemeester Van Zanen zingt op podium
UW bestaat deze maand precies 50 jaar. Dit hebben we op 10 oktober gevierd met een spetterend feest voor medewerkers en oud-medewerkers. Twee van de hoogtepunten: Utrechts burgemeester Jan van Zanen zingt samen met Danny Temming ‘Als ik boven op de Dom sta’ en ‘Utereg m’n stadsie’. En Tineke Schouten stuurde een filmpje als Beppie Lachebek. Bekijk de filmpjes!
Lees verder >

Geslaagd voor lasopleiding bij metaalafdeling UW en nu een baan in de metaal
In september zijn weer drie deelnemers aan de lasopleiding van de metaalafdeling van UW geslaagd voor hun lasexamen. Nikol is een van hen. Hij is de eerste statushouder die de lasopleiding bij UW gevolgd heeft en heeft nu een baan bij een werkgever in de metaal.
Lees verder >

Opvallend bestickerde UW-bedrijfsauto’s ingezet bij werving medewerkers voor Groen en Schoonmaak
We hebben veel werk in de schoonmaak van panden en in het groen- en wijkonderhoud. Een aantal UW-bedrijfsauto’s wordt speciaal bestickerd voor het werven van medewerkers.
Lees verder >

Beleef een goede kerst met kerstbomen van UW Flora; bestel op tijd!
Beleef dit jaar een goede kerst en bestel uw kerstbomen en kerstversiering bij UW Flora. Ook voor kunstbomen zijn bedrijven en instellingen bij ons aan het goede adres. Bestel voor 26 oktober en ontvang 7% korting op uw boom.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter