UW Nieuwsbrief, december 2018

In de laatste UW Nieuwsbrief van 2018 besteden we aandacht aan onder meer: UW plaatst ruim 7 meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht, werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar tijdens 'All you need is work', chocolademerk Elvee is blij met samenwerking UW, UW Groen bestrijdt onkruid met heet water.

UW plaatst ruim 7 meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht
Medewerkers van UW Flora hebben ongeveer 200 kerstbomen geplaatst en opgetuigd bij klanten. Een van de pronkstukken is de boom van ruim 7 meter hoog die in het atrium van het Utrechtse Stadskantoor staat.
Lees verder >

'All you need is work' voor werkzoekenden in Stadskantoor Utrecht; UW is erbij
Het atrium van het Utrechtse Stadskantoor - met als stralend middelpunt de door UW geplaatste reuzenkerstboom - vormt op 18, 19 en 20 december het decor van 'All you need is work', een evenement waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten.
Lees verder >

“Het allerfijnste is het samen werken met collega’s”
UW heeft plek voor nieuwe medewerkers. UW biedt diverse soorten werk aan mensen die onder de Participatiewet of Wajong vallen. Mensen die door een arbeidsbeperking alleen aangepast werk kunnen doen, kunnen bij UW aan de slag via ‘beschut werk’. Pavlina en Hans zijn blij met hun baan bij UW.
Lees verder >

Klant Elvee: “UW’ers hebben een topprestatie geleverd”
Wie Elvee zegt, zegt chocola. UW vult per jaar maar liefst 1,5 miljoen verpakkingen met chocolaatjes en bonbons voor Elvee. De maand oktober was een extra drukke maand. Elvee heeft de UW-medewerkers bedankt voor hun inzet tijdens een speciale bijeenkomst bij UW op de Niels Bohrweg.
Lees verder >

UW Groen bestrijdt onkruid milieuvriendelijk met heet water
In opdracht van de gemeente Houten bestrijdt UW Groen onkruid tussen verhardingen, bijvoorbeeld op stoepen. UW Groen gebruikt daarvoor een milieuvriendelijke methode, namelijk de heet-water-techniek WAVE. Heet-water-techniek?
Lees verder >

Verhaal over UW in AD Utrechts Nieuwsblad
Het AD Utrechts Nieuwsblad heeft een uitgebreid verhaal over UW gepubliceerd. Aanleiding is het 50-jarig bestaan van UW.
Lees verder >

Fijne feestdagen!
De UW-medewerkers wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2019.
UW is gesloten op maandag 24 december, beide kerstdagen en op 1 januari.
We bedanken al onze partners hartelijk voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar, het jaar waarin UW 50 is geworden.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter