UW Nieuwsbrief, juni 2019

In deze nieuwsbrief aandacht voor onder meer: samenwerking onderwijs en UW voor metaalopleidingen, UW heeft werk-leerbanen in verschillende soorten werk en PSO-adviseur Michelle Jongebloet helpt bedrijven bij inclusiever ondernemen.

Samenwerking onderwijs en UW voor metaalopleidingen
De vraag naar technisch geschoold personeel is groot in de regio. UW gaat de samenwerking aan met verschillende scholen om meer jongeren op te leiden in Metaal. Werkgevers denken mee over de inrichting van de opleidingen, zodat deze goed aansluiten bij wat in de praktijk wordt gevraagd.
Lees verder >

Kennismaken met werken in techniek en bouw tijdens de Techniek Doe Dag
Op zaterdag 22 juni opent UW de deuren voor de regionale Techniek Doe Dag. Op deze dag steken potentiële nieuwe technici zelf de handen uit de mouwen om te ervaren hoe leuk werken in techniek en bouw is. Diverse bedrijven zijn aanwezig met uiteenlopende soorten werk.
Lees verder >

UW heeft werk-leerbanen in verschillende soorten werk
Bij UW kunnen mensen werken en leren tegelijk. Werkervaring opdoen en volgen van trainingen en opleidingen helpen mensen bij het maken van een volgende stap naar werk dat bij hen past. UW heeft werk-leerbanen in verschillende soorten werk.
Lees verder >

PSO-adviseur Michelle Jongebloet helpt bedrijven bij inclusiever ondernemen
Sinds eind vorig jaar is Michelle Jongebloet gecertificeerd PSO-adviseur. PSO is de afkorting van Prestatieladder Socialer Ondernemen. PSO is een door TNO op wetenschappelijke basis ontwikkelde norm voor inclusief en sociaal ondernemen. Michelle ondersteunt organisaties bij de certificering voor het PSO-keurmerk en bij het socialer en inclusiever ondernemen.
Lees verder >

“Met UW kom ik verder dan alleen”
André de Ruiter (56) werkt sinds september 2018 bij Colbrand, resultaat van zijn deelname aan het UW-project Maatwerk. Hij werkt er aan de productie van de bekende roze en blauwe geboortemuisjes van… De Ruijter. “Ik ben van de arme tak”, grijnst André. Na jaren een zwervend bestaan geleid te hebben, heeft hij zijn leven weer op orde.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter