UW Nieuwsbrief, oktober 2019

Onderwerpen: drie door UW opgeleide lassers aan de slag bij QBTEC; bestel uw kerstbomen bij UW Flora; UW Schoonmaak zoekt nieuwe collega's (filmpje); MBO Utrecht en UW starten samenwerking; UW levert uitstekende kwaliteit met stalen kasten"; Feestelijke opening nieuw bedrijfspand UW (filmpje).

Drie door UW opgeleide lassers aan de slag bij QBTEC
Drie door UW opgeleide lassers zijn begin oktober in dienst getreden van het bedrijf QBTEC. QBTEC is producent van professionele frituur- en kookinstallaties en is gevestigd in Woerden. Omar, Kevin en Mohamed zijn blij met hun baan, QBTEC met drie nieuwe goedopgeleide werknemers.
Lees verder >

Beleef een fijne kerst met kerstbomen en kerstversiering van UW Flora
Beleef dit jaar een extra fijne en inclusieve kerst en bestel uw kerstbomen en kerstversiering bij UW Flora. Ook voor kunstbomen zijn bedrijven en instellingen bij ons aan het goede adres. Als u dat wenst, kunnen wij de bomen voorzien van kerstversiering. Bestel voor 25 oktober en u ontvangt 7% korting.
Lees verder >

Filmpje Werken bij UW Schoonmaak: wij zoeken nieuwe collega's!
We hebben een kort filmpje gemaakt over werken bij UW Schoonmaak. Onze medewerkers Nieta en Melvin zijn gefilmd tijdens hun werk in het Stadskantoor van Utrecht. Wij zoeken nieuwe collega's voor Nieta en Melvin.
Lees verder >

MBO Utrecht en UW starten samenwerking
300 studenten van de Academie voor Techniek van MBO Utrecht volgen vanaf begin september (praktijk)onderwijs in het gebouw van UW op bedrijventerrein Lage Weide. Hiermee ontstaan mooie kansen voor studenten, docenten en het bedrijfsleven om intensief én inclusief samen te werken. Wethouders Linda Voortman en Klaas Verschuure geven op 5 november het officiële startschot.
Lees verder >

Klant: "UW levert uitstekende kwaliteit met stalen kasten"
UW Metaal heeft twee stalen wandmeubels met houten planken gemaakt voor Eva Reinaldo. Eva had zelf het ontwerp voor de meubels gemaakt. Ze is laaiend enthousiast over het resultaat en de service: "Onze welgemeende complimenten!" Wilt u ook stalen kasten laten maken door ons? Neem contact op met ons!
Lees verder >

Filmpje van feestelijke opening bedrijfspand UW op Lage Weide
UW heeft een nieuw bedrijfspand geopend op het Utrechtse bedrijventerrein Lage Weide. UW kan nu nog meer werk-leerbanen in de techniek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van de feestelijke opening - met medewerking van wethouder Linda Voortman - is een mooi filmpje gemaakt.  De opening startte met een elektrische-bakfietsrace.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter