UW Nieuwsbrief, december 2019

Onderwerpen in de laatste nieuwsbrief van 2019: Werken bij de Universiteit Utrecht: "Meedoen is zo belangrijk"; Annemoon zoekt nieuwe collega's voor het UW-postbezorgteam in Houten en Utrechtse wethouders Voortman en Verschuure geven startschot voor techniekonderwijs MBO Utrecht bij UW.

Fijne feestdagen!
De UW-medewerkers  wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2020. Ook in 2020 gaan we weer voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan werken naar vermogen. We kijken terug op een mooi jaar.
Lees verder >

"Meedoen is zo belangrijk"
Felice Ghering en Sandra de Jong werken beiden bij de Universiteit Utrecht. Na een detachering vanuit UW van een jaar (Felice) en twee jaar (Sandra) heeft de universiteit hen in dienst genomen. Tot hun blijdschap! “Meedoen is zo belangrijk, dat je een plek hebt waar je iets kunt betekenen, dat mensen vertrouwen in je hebben”, aldus Felice.
Lees verder >

“De ideale baan voor mensen die graag buiten, zelfstandig en in beweging zijn”
Annemoon Wijsmuller werkt sinds ruim een half jaar als postbezorger bij UW. Samen met haar collega’s bezorgt Annemoon post voor PostNL in Houten. UW is op zoek naar uitbreiding van het bezorgteam. Annemoon: “Het zou leuk zijn als er ook meer vrouwen bij komen. Het is een heel fijne groep, ik voelde mij er meteen thuis.”
Lees verder >

Wethouders Verschuure en Voortman geven startschot techniekonderwijs op Lage Weide
De Utrechtse wethouders Klaas Verschuure (Mbo, Economische zaken) en Linda Voortman (Werk en inkomen) gaven op 5 november samen met UW-medewerkers en studenten van MBO Utrecht het startschot voor techniekonderwijs op Lage Weide.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter