UW Nieuwsbrief, april 2020

Onderwerpen: "Samen veilig en duurzaam door de coronacrisis komen"; geef een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag; film 'Werken en leren bij UW Groen'; film 'Beschut werk! Iets voor jou?' en UW in beeld 2019.

“Samen veilig en duurzaam door de coronacrisis komen”
Nederland blijft voorlopig in de ban van het coronavirus. Het kabinet heeft alle maatregelen verlengd tot en met 28 april. Wat na 28 april gaat gebeuren is nog onzeker. “Ook voor UW en de UW-medewerkers zijn de gevolgen groot”, aldus waarnemend algemeen directeur Gertjan Stoker.
Lees verder >

Geef een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag
Donderdag 16 april is het Nationale Secretaressedag. Een mooie gelegenheid om uw waardering voor de steun en toeverlaat van uw organisatie eens extra te laten blijken met een prachtig boeket van UW Flora.
Lees verder >

Film 'Werken en leren bij UW Groen'
UW Groen is op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die graag in het groen aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij ons. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze mensen.
Lees verder >

Film 'Beschut werk! Iets voor jou?'
Wil en kan je werken, maar lukt dat niet alleen? Heb je daarbij veel hulp nodig? Iedereen in Utrecht moet die kans op werk krijgen. Ook als je veel ondersteuning en aanpassingen op de werkplek nodig hebt. Misschien is beschut werk iets voor jou. Bekijk het filmpje!
Lees verder >

UW in beeld 2019
2019 was een mooi en dynamisch jaar voor UW, er is veel gebeurd. Leuk om terug te kijken in dit korte filmpje.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter