UW Nieuwsbrief, december 2020

Onderwerpen: Trots op onze medewerkers, blij met waardering van onze klanten; kerstarrangementen UW Flora; heel blij met op maat gemaakte stalen wandmeubels van UW; stem op UW-kandidaat Irma Dijkstra bij verkiezingen voor de ‘Minister van de nieuwe economie’ en banen in de metaal na leerwerktraject bij UW.

Trots op onze medewerkers, blij met waardering van onze klanten
Ook voor UW was 2020 een bijzonder jaar. Vanaf de eerste maatregelen tegen corona in maart hebben we onze werkplekken en werkwijze ingrijpend aangepast. Hierdoor kunnen we op een veilige manier passend werk blijven bieden. Ook onze klanten waarderen het zeer dat we zoveel mogelijk doorgewerkt hebben.
Lees verder >

Kerstarrangementen UW Flora
Ook in dit bijzondere jaar wordt het weer kerst. De kerstarrangementen van UW Flora helpen u om 2020 op sfeervolle wijze af te sluiten. Bekijk onze kerstcatalogus voor de mogelijkheden.
Lees verder >

Heel blij met op maat gemaakte stalen wandmeubels van UW
De medewerkers van UW Metaal hebben weer een klant blij gemaakt met twee prachtige stalen kasten. De op maat gemaakte kasten zijn geschikt als wandmeubel en als ‘roomdivider’. Op 12 december tussen 15.30 en 16.00 uur wordt een korte reportage over UW Metaal uitgezonden in het RTL 4-programma Dit is Holland.
Lees verder >

Stem op UW-kandidaat Irma Dijkstra bij verkiezingen voor de ‘Minister van de nieuwe economie’
Irma Dijkstra heeft zich namens UW kandidaat gesteld voor de verkiezingen voor de ‘Minister van de nieuwe economie’. Gedurende de hele maand december kun je op haar stemmen op ministervandenieuweeconomie.nl.
Lees verder >

Banen in de metaal na leerwerktraject bij UW
UW Metaal biedt al een aantal jaren een succesvol leerwerktraject aan mensen die aan de slag willen in de metaal. Na de zomer hebben weer vier door UW opgeleide lassers een contract gekregen bij een werkgever in de metaal.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter