UW Nieuwsbrief, maart 2021

Onderwerpen: UW maakt 400 hygiënezuilen voor stembureaus Utrecht; geef een boeket van UW Flora op Secretaressedag; UW assembleert 1.000 fietsen voor Popal; UW behoudt BIO certificaat; WerkwIJSS en UW maken vlaggenmasten voor Limeta; Burgemeester Dijksma op bezoek bij UW.

UW ontwerpt en maakt 400 hygiënezuilen voor in stembureaus gemeente Utrecht
UW Metaal heeft 400 hygiënezuilen gemaakt in opdracht van de gemeente Utrecht. Inwoners van de gemeente Utrecht kunnen hiermee hun handen desinfecteren als zij hun stem komen uitbrengen tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer.
Lees verder >

Verras uw medewerkers met een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag
Donderdag 15 april 2021 is het Nationale Secretaressedag. Thuis werkend of op kantoor: een boeket van UW Flora is altijd een welkom cadeau, voor iedereen! Wij maken en bezorgen speciaal voor deze dag actieboeketten vanaf 14,50 euro.
Lees verder >

UW verzorgt volledige assemblage van 1.000 fietsen voor Popal
Medewerkers van UW Metaal assembleren 1.000 fietsen voor onze klant Popal. “We gaan 300 fietsen per maand maken van het model op de foto”, vertelt Arjan Vos, bedrijfsleider Productie.
Lees verder >

UW behoudt BIO certificaat; “Een teamprestatie om trots op te zijn”
“Op 11 februari zijn we geslaagd voor de hercertificering voor ons BIO certificaat”, meldt een blije en trotse Jan Renger Renes, teamleider van het bedrijfsbureau UW Productie. “Het magazijn van UW, het bedrijfsbureau en de verpakkingsafdeling voldoen aan alle kwaliteitseisen die verbonden zijn aan het certificaat.”
Lees verder >

Sociale werkbedrijven WerkwIJSS en UW assembleren vlaggenmasten voor Limeta
De sociale werkbedrijven WerkwIJSS (IJsselstein) en UW (Utrecht) gaan jaarlijks meer dan 600 vlaggenmasten assembleren voor Limeta. Dat hebben de drie bedrijven afgesproken in een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.
Lees verder >

Utrechts burgemeester Sharon Dijksma maakt kennis met UW
Sharon Dijksma heeft als nieuwe burgemeester van Utrecht een kennismakingsbezoek gebracht aan UW. In januari heeft zij een aantal afdelingen op de UW-locatie Niels Bohrweg bezocht en met UW'ers gesproken.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter