UW Nieuwsbrief, juli 2021

Onderwerpen: UW behaalt certificaat voedselveiligheid; Sociaal jaarverslag UW 2020; Hoge score UW in tevredenheidsonderzoek UMC Utrecht; Leerwerkbedrijf Logistiek gestart op Lage Weide; UW en The Colour Kitchen starten leerwerkbedrijf catering / horeca bij UW; Cao Aan de Slag ingevoerd voor medewerkers die onder de Participatiewet vallen.

UW voldoet aan eisen voedselveiligheid en behaalt certificaat FSSC 22000
UW heeft het FSSC 22000-certificaat behaald. Dat betekent dat we aan de veiligheidseisen voldoen voor het verwerken van open voedselproducten. UW-directeur Gertjan Stoker bedankte alle medewerkers van Verpakken tijdens de uitreiking: “Jullie hebben hard gewerkt om alles volgens de regels te doen. Heel mooi dat jullie dat voor elkaar hebben gekregen.”
Lees verder >

Sociaal jaarverslag UW 2020
Het jaar 2020 is ingekleurd door de coronacrisis. In ons sociaal jaarverslag 2020 kijken we met trots terug op de veerkracht en inzet van onze medewerkers, het vertrouwen en de waardering van onze klanten en de betrokkenheid van de gemeente Utrecht en onze vele samenwerkingspartners. Hierdoor konden we het jaar met een positief resultaat afsluiten.
Lees verder >

Hoge score UW in tevredenheidsonderzoek UMC Utrecht; “De kandidaat staat centraal bij ons”
UW heeft een 8,8 gekregen in een klanttevredenheidsonderzoek van UMC Utrecht. Het tevredenheidsonderzoek is gehouden onder UMC-medewerkers die door UW zijn begeleid bij hun reïntegratie. “We zijn er blij mee en trots op dat zij zich goed geholpen voelen door ons”, zegt Mariëlle Pinas, reïntegratieconsulent bij UW Arbeidsontwikkeling.
Lees verder >

Leerwerkbedrijf Logistiek helpt werkgevers aan geschikt personeel en werkzoekenden aan baan
Nieuw op bedrijventerrein Lage Weide: een leerwerkbedrijf Logistiek. Het leerwerkbedrijf helpt werkgevers aan passende medewerkers en helpt werkzoekenden aan een baan in de logistiek. We hebben nog plek voor kandidaten en bedrijven die mee willen doen.
Lees verder >

UW en The Colour Kitchen leiden op voor banen in catering / horeca in nieuw leerwerkbedrijf bij UW
UW en The Colour Kitchen zijn in mei samen een nieuw leerwerkbedrijf catering / horeca gestart. Ons nieuwe leerwerkbedrijf biedt kandidaten een opleiding en werkervaring in de catering en horeca.
Lees verder >

Cao Aan de Slag vanaf 1 juli 2021 voor alle medewerkers die onder de Participatiewet vallen
Vanaf 1 juli 2021 geldt de nieuwe landelijke cao Aan de Slag voor alle medewerkers die onder de Participatiewet vallen. Bij UW vallen de ongeveer 120 medewerkers die bij UW Traject BV in dienst zijn onder deze cao. Zij werken bij verschillende UW-onderdelen, een aantal van hen is gedetacheerd.
Lees verder >

Deel op facebook

Deel op Twitter