“Het is prettig dat UW er op de achtergrond is”

Lees dit verhaal

Groepsdetachering

Bij een groepsdetachering werken medewerkers van UW in groepen bij een regulier bedrijf. UW zorgt voor voldoende mensen, biedt werkbegeleiding en is werkgever.

Goede afspraken vooraf
Op deze wijze draaien we zelfs complete productielijnen bij diverse bedrijven. Bij een groepsdetachering maken het bedrijf en UW vooraf goede afspraken over de aard van het werk en het aantal medewerkers of uren dat nodig is om het werk te doen. De medewerkers blijven in dienst van UW, UW draagt het werkgeversrisico. Afhankelijk van de vraag van het bedrijf, maken we afspraken over het tarief per gewerkt uur of opdracht.

Duur detachering en groepsgrootte
De duur van de groepsdetachering en de grootte van de groep stemt UW af op de vraag. Er is veel mogelijk: we hebben groepen aan het werk van 2 tot 15 of meer medewerkers. Ook de duur van de groepsdetachering is flexibel: van enkele dagen tot structureel.

Zekerheid dat het werk gedaan wordt
Bij een groepsdetachering heeft het bedrijf altijd de zekerheid dat het werk gedaan wordt. Bij verlof of ziekte van medewerkers zorgt UW voor vervanging.

Werkleiding van UW
Bij groepsdetacheringen vanaf tien medewerkers kunnen we afspreken dat er werkleiding van UW aanwezig op de werkvloer. De ploegleider kent de medewerkers van UW goed. Hij geeft werkinstructies aan de groep, uiteraard in overleg met het bedrijf. Ook ziet hij er op toe dat het werk wordt uitgevoerd conform de afspraken. De ploegleider is het aanspreekpunt voor alle partijen.

Filmpje
Bekijk ook het filmpje over Detachering uit de serie korte filmpjes over de dienstverlening van UW. In dit filmpje zie je hoe Paul van UW werkt in een kleine groepsdetachering bij Makro Vianen.

Deel op facebook

Deel op Twitter

"UW zorgt voor een goede groepsdetachering"

Acht medewerkers van UW werken bij Reshare van het Leger des Heils in een groepsdetachering.

Bekijk dit bericht

“Het zijn waardevolle medewerkers"

Mark Pieters, vestigingsmanager Makro Vianen

Lees dit verhaal