“Je krijgt andere gesprekken met collega's”

Ria Braam, Facility Officer bij Ricoh

UW Flora zorgde voor de nieuwe interieurbeplanting in ons pand. Ze zijn sterk in advies over beplanting.

“UW is sterk in advies over beplanting”

"Het pand van Ricoh in Amstelveen ziet er helemaal fris en nieuw uit na de herinrichting. De mooie houten potten en nieuwe planten maken ons pand af. Zonder planten is het kaal.

Bianca Boeters van UW adviseerde ons goed. Ze kent het gebouw en de situatie. Sommige ruimten zijn bijvoorbeeld te donker voor bepaalde planten. UW komt dan met een alternatief, heel prettig. We hebben er niet eens aan gedacht om met een ander bedrijf in zee te gaan. Ook op onze vestiging op Schiphol hebben we de beplanting laten aanpassen door UW op eenzelfde manier.

Vakkundig
De mensen van UW die de planten plaatsen en verzorgen, doen hun werk onder vakkundige begeleiding. Bianca zei: ‘Als er iets is, dan kun je dat beter direct met mij communiceren.’ Een keer waren er bijvoorbeeld nog wat bruine blaadjes blijven liggen. Ik belde UW, en de volgende keer pakten de medewerkers het direct op. De reactietijd van UW is sowieso snel.
 
Doordat we werken met mensen van UW ontstaan er ook andere gesprekken op de werkvloer. Sommigen hebben bijvoorbeeld een broer of familielid met een beperking. Door die gesprekken voel je je meer betrokken bij je collega's en bij Ricoh. Werken met UW brengt dus meer dan alleen 'mvo'. UW doet daarbij niet onder voor een ander 'normaal' bedrijf. Het is dus winst voor alle partijen.”


Deel op facebook

Deel op Twitter

Lees ook

"Vooral het zware werk doet me goed"

Remco werkt bij UW Flora.

Bekijk dit bericht