“UW speelt flexibel in op onze vraag tegen een concurrerende prijs”

Jos van Mersbergen, Pally Biscuits BV

Pally Biscuits werkt al jaren met UW voor het verpakken, ompakken en stickeren van onze biscuits in afwijkende verpakkingen die we zelf niet kunnen verwerken.

“Wanneer de aantallen te verpakken biscuits te klein zijn om te automatiseren, schakelen we UW in”

"We bakken betaalbare kwaliteitsbiscuits voor elk moment van de dag, voor iedereen. Dat doen we al sinds 1886. Langdurige en betrouwbare samenwerkingen vinden we belangrijk, zoals die met UW. De samenwerking verloopt goed.

Contactpersonen zijn erg belangrijk in de directe communicatie tussen Pally en UW. Onze contactpersonen bij UW reageren flexibel op onze vraag. Wanneer iets niet duidelijk is, dan rijden we even langs om te laten zien hoe de producten verpakt of hoe de displays gebouwd moeten worden. Of waar en hoe bijvoorbeeld een sticker geplakt moet worden.

Waarom we werken met UW?
Waarom we werken met UW? Onze core business is biscuits bakken: we produceren zeven dagen per week en 24 uur per dag biscuits. Natuurlijk verpakken we meer dan 99% van onze biscuits zelf. Echter, bij zeer speciale eisen waar de aantallen te klein zijn om te automatiseren schakelen we UW in. Dit betekent eveneens dat we voor deze speciale werkzaamheden geen ruimte in ons magazijn hoeven vrij te maken en dat we er ook geen mensen voor hoeven in te huren.

Uiteindelijk moet de operatie wel kostendekkend blijven. Daarom zeg ik altijd tegen onze toeleveranciers: 'Als jullie te duur zijn, kunnen wij geen biscuits verkopen en jullie dus ook geen werkzaamheden voor ons uitvoeren.'

Win-winsituatie
Naast het economische belang, telt natuurlijk ook het sociale aspect mee. Het is een mooie win-winsituatie. Pally Biscuits biedt via UW werk aan mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt. En UW speelt flexibel in op onze vraag, tegen een concurrerende prijs.

Pally Biscuits profileert zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer door onder andere de samenwerking met UW. Ik kan andere bedrijven een samenwerking met UW zeker aanbevelen.”Deel op facebook

Deel op Twitter

Lees ook

"We doen goed werk dat nodig is"

Hassan werkt op de afdeling Verpakken van UW.

Bekijk dit bericht