Downloads

Informatie voor bezoekers over maatregelen tegen corona bij UW

Bezoekers zijn op afspraak welkom op de UW-locaties. We vragen bezoekers hun contactgegevens door te geven bij binnenkomst. In onze gebouwen is het dragen van een mondkapje verplicht. Dit geldt niet op de eigen werkplek van medewerkers en in spreekkamers. Heeft u een afspraak bij UW? Lees dan vooraf ons bezoekersprotocol (klik op de downloadbanner).

Download

UW, partner bij reïntegratie en outplacement

Uw medewerker kan door ziekte of om andere redenen zijn/haar eigen werk niet meer doen. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de reïntegratie van uw medewerker. Daar komt veel bij kijken. UW is specialist in het begeleiden van medewerkers naar ander werk. Hoe het werkt kunt u lezen in de brochure.

Download

Beschut werk! Iets voor jou?

Mensen die door een arbeidsbeperking veel ondersteuning of een aangepaste werkplek nodig hebben, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor Beschut werk. Voor inwoners van de gemeente Utrecht voert UW deze regeling uit samen met WIJ 3.0. Aanvragen voor Beschut werk verlopen via de gemeente. Lees er meer over in de folder.

Download

Brochure De dienstverlening van UW

In de brochure De dienstverlening van UW vindt u een overzicht van onze diensten. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Download

Interview met UW-directeur Gertjan Stoker in SW-Journaal juli 2020

In het julinummer van het SW-Journaal staat een uitgebreid interview met UW-directeur Gertjan Stoker.

Download

Werken en leren in de techniek bij UW

Bij UW kun je werken en leren in de techniek. Je kunt werkervaring opdoen en tegelijk diploma's en certificaten halen. UW ondersteunt je daarbij. Download de flyer!

Download

Tekst cao voor de sociale werkvoorziening 2020

De tekst van de cao voor de sociale werkvoorziening is beschikbaar als pdf. De cao loopt van 1 januari t/m 31 december 2020. Vanwege de korte looptijd hebben partijen die de cao hebben afgesloten besloten om geen cao-boekje te maken.

Download

Visie, missie en KAM-beleid UW Diensten

UW Diensten omvat de bedrijfsonderdelen Groen, Flora, Schoonmaak en Post. Ontwikkeling van medewerkers, veilig en gezond werken, klanttevredenheid en MVO staan hoog in het vaandel. Lees er meer over in Visie, missie & KAM-beleid van UW Diensten.

Download

Jaarbericht UW 2019

In ons Jaarbericht 2019 kijken we kort terug op een mooi en dynamisch jaar voor UW. Bekijk ook het filmpje UW in beeld 2019.

Download

UW jaarbericht 2018: Inclusief organiseren doen we samen

2018 was het jaar waarin we ons 50-jarig bestaan vierden met een hartverwarmend feest voor medewerkers en oud-medewerkers. Het was ook het eerste jaar van ons Ondernemingsplan UW 2018-2022. Lees er meer over in het UW jaarbericht 2018.

 

Download

Ondernemingsplan UW 2018-2022

De ambities van UW voor de komende jaren zijn vastgelegd in het Ondernemingsplan UW 2018-2022. 

Download

Op zoek naar medewerkers?

In deze brochure kunnen werkgevers lezen hoe UW hen van goede medewerkers kan voorzien, bijvoorbeeld via (groeps)detacheringen.

Download