Downloads

Tekst cao voor de sociale werkvoorziening 2020

De tekst van de cao voor de sociale werkvoorziening is beschikbaar als pdf. De cao loopt van 1 januari t/m 31 december 2020. Vanwege de korte looptijd hebben partijen die de cao hebben afgesloten besloten om geen cao-boekje te maken.

Download

Jaarbericht UW 2019

In ons Jaarbericht 2019 kijken we kort terug op een mooi en dynamisch jaar voor UW. Bekijk ook het filmpje UW in beeld 2019.

Download

Interview met UW-directeur Gertjan Stoker in SW-Journaal juli 2020

In het julinummer van het SW-Journaal staat een uitgebreid interview met UW-directeur Gertjan Stoker.

Download

Werken en leren in de techniek bij UW

Bij UW kun je werken en leren in de techniek. Je kunt werkervaring opdoen en tegelijk diploma's en certificaten halen. UW ondersteunt je daarbij. Download de flyer!

Download

UW jaarbericht 2018: Inclusief organiseren doen we samen

2018 was het jaar waarin we ons 50-jarig bestaan vierden met een hartverwarmend feest voor medewerkers en oud-medewerkers. Het was ook het eerste jaar van ons Ondernemingsplan UW 2018-2022. Lees er meer over in het UW jaarbericht 2018.

 

Download

Ondernemingsplan UW 2018-2022

De ambities van UW voor de komende jaren zijn vastgelegd in het Ondernemingsplan UW 2018-2022. 

Download

Op zoek naar medewerkers?

In deze brochure kunnen werkgevers lezen hoe UW hen van goede medewerkers kan voorzien, bijvoorbeeld via (groeps)detacheringen.

Download

Visie, missie en KAM-beleid UW Groen en UW Flora

UW Groen en UW Flora zijn de 'groene' werkbedrijven van UW. UW Groen is gespecialiseerd in onderhoud van de openbare ruimte, UW Flora in interieurbeplanting en bloemsierkunst. Ontwikkeling van medewerkers, veilig en gezond werken, klanttevredenheid en MVO staan hoog in het vaandel. Lees er meer over in Visie, missie & KAM-beleid van UW Groen en UW Flora.

Download