Downloads

Werken en leren in de techniek bij UW

Bij UW kun je werken en leren in de techniek. Je kunt werkervaring opdoen en tegelijk diploma's en certificaten halen. UW ondersteunt je daarbij. Download de flyer!

Download

UW jaarbericht 2018: Inclusief organiseren doen we samen

2018 was het jaar waarin we ons 50-jarig bestaan vierden met een hartverwarmend feest voor medewerkers en oud-medewerkers. Het was ook het eerste jaar van ons Ondernemingsplan UW 2018-2022. Lees er meer over in het UW jaarbericht 2018.

 

Download

Voor UW-medewerkers: medische verklaring ziek in buitenland

UW-medewerkers die ziek worden in het buitenland dienen een medische verklaring te laten opstellen in het land waar ze zijn. Deze verklaring moet verstuurd worden naar de bedrijfsarts van UW. Download hier het formulier 'Medische verklaring' + toelichting.

Download

Visie, missie en KAM-beleid UW Groen en UW Flora

UW Groen en UW Flora zijn de 'groene' werkbedrijven van UW. UW Groen is gespecialiseerd in onderhoud van de openbare ruimte, UW Flora in interieurbeplanting en bloemsierkunst. Ontwikkeling van medewerkers, veilig en gezond werken, klanttevredenheid en MVO staan hoog in het vaandel. Lees er meer over in Visie, missie & KAM-beleid van UW Groen en UW Flora.

Download

Jaarverslag UW 2016

In 2016 is het pand van UW aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide grondig verbouwd en uitgebreid, terwijl er 'gewoon' werd doorgewerkt. Het heeft de nodige flexibiliteit gevraagd van medewerkers en organisatie, maar we zijn heel trots op het eindresultaat. Uiteraard krijgt dit onderwerp de nodige aandacht in ons jaarverslag, maar er is meer te melden over 2016. We hebben ons jaarverslag weer als interactieve pdf uitgebracht.

Download

Training Leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking

Leidinggeven aan - en begeleiden van - mensen met een arbeidsbeperking kan vragen oproepen. Waaruit moet de begeleiding bestaan? Waar doe ik goed aan? UW heeft een training voor leidinggevenden ontwikkeld.

Download

UW gids naar werk

De UW gids naar werk bevat het brede aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten dat UW in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

Download

Boekje cao Sociale Werkvoorziening 2015 - 2018

De huidige cao voor de Sociale Werkvoorziening loopt van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2018. Het cao-boekje kun je downloaden met de knop hieronder. Het boekje bevat ook de loonschalen.

Download

Op zoek naar medewerkers?

In deze brochure kunnen werkgevers lezen hoe UW hen van goede medewerkers kan voorzien, bijvoorbeeld via (groeps)detacheringen.

Download