Downloads

Sociaal jaarverslag UW 2021

Ook het jaar 2021 is ingekleurd door corona. UW heeft steeds ingezet op het bieden van veilige leerwerkplekken voor onze medewerkers en kandidaten. Onze ervaringen uit het eerste jaar hielpen daarbij, net als de onverminderde inzet en flexibiliteit van onze medewerkers, die een groot compliment verdienen. Hierdoor konden klanten, samenwerkingspartners en gemeente Utrecht blijven rekenen op UW.

Download

Tekst cao SW 2021-2025 (met loontabel)

In september 2021 is de nieuwe cao voor de sociale werkvoorziening definitief geworden. De looptijd van de cao SW is 1 januari 2021 t/m 31 december 2025. Brancheorganisatie Cedris heeft aangekondigd dat de tekst van deze cao in 2022 wordt gemoderniseerd. Daarna worden boekjes van de cao SW gemaakt.

Download

Sociaal jaarverslag UW 2020

Het jaar 2020 is ingekleurd door de coronacrisis. In ons sociaal jaarverslag 2020 kijken we met trots terug op de veerkracht en inzet van onze medewerkers, het vertrouwen en de waardering van onze klanten en de betrokkenheid van de gemeente Utrecht en onze vele samenwerkingspartners. Hierdoor konden we het jaar met een positief resultaat afsluiten.

Download

Leerwerkbedrijf Logistiek helpt werkgevers aan geschikt personeel en kandidaten aan een baan

Nieuw op het Utrechtse bedrijventerrein Lage Weide: een leerwerkbedrijf Logistiek. Het leerwerkbedrijf helpt werkgevers aan passende medewerkers en helpt werkzoekenden aan een baan in de logistiek. In deze folder staat meer informatie voor bedrijven die behoefte hebben aan geschikte medewerkers en mee willen doen met dit unieke initiatief.

Download

UW, partner bij reïntegratie en outplacement

Uw medewerker kan door ziekte of om andere redenen zijn/haar eigen werk niet meer doen. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de reïntegratie van uw medewerker. Daar komt veel bij kijken. UW is specialist in het begeleiden van medewerkers naar ander werk. Hoe het werkt kunt u lezen in de brochure.

Download

Beschut werk! Iets voor jou?

Mensen die door een arbeidsbeperking veel ondersteuning of een aangepaste werkplek nodig hebben, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor Beschut werk. Voor inwoners van de gemeente Utrecht voert UW deze regeling uit samen met WIJ 3.0. Aanvragen voor Beschut werk verlopen via de gemeente. Lees er meer over in de folder.

Download

Brochure De dienstverlening van UW

In de brochure De dienstverlening van UW vindt u een overzicht van onze diensten. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Download

Interview met UW-directeur Gertjan Stoker in SW-Journaal juli 2020

In het julinummer van het SW-Journaal staat een uitgebreid interview met UW-directeur Gertjan Stoker.

Download

Werken en leren in de techniek bij UW

Bij UW kun je werken en leren in de techniek. Je kunt werkervaring opdoen en tegelijk diploma's en certificaten halen. UW ondersteunt je daarbij. Download de flyer!

Download

Visie, missie en KAM-beleid UW Diensten

UW Diensten omvat de bedrijfsonderdelen Groen, Flora, Schoonmaak en Post. Ontwikkeling van medewerkers, veilig en gezond werken, klanttevredenheid en MVO staan hoog in het vaandel. Lees er meer over in Visie, missie & KAM-beleid van UW Diensten.

Download

Jaarbericht UW 2019

In ons Jaarbericht 2019 kijken we kort terug op een mooi en dynamisch jaar voor UW. Bekijk ook het filmpje UW in beeld 2019.

Download

UW jaarbericht 2018: Inclusief organiseren doen we samen

2018 was het jaar waarin we ons 50-jarig bestaan vierden met een hartverwarmend feest voor medewerkers en oud-medewerkers. Het was ook het eerste jaar van ons Ondernemingsplan UW 2018-2022. Lees er meer over in het UW jaarbericht 2018.

 

Download

Ondernemingsplan UW 2018-2022

De ambities van UW voor de komende jaren zijn vastgelegd in het Ondernemingsplan UW 2018-2022. 

Download

Op zoek naar medewerkers?

In deze brochure kunnen werkgevers lezen hoe UW hen van goede medewerkers kan voorzien, bijvoorbeeld via (groeps)detacheringen.

Download