Trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten

UW heeft in de loop der jaren een breed aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten ontwikkeld. Ons aanbod is modulair en op maat.

Werk staat daarbij centraal: oriënteren en voorbereiden op - ander - werk, werk zoeken, werk behouden, je ontwikkelen in je werk.

Wij onderscheiden ons van het reguliere aanbod doordat we ons vooral richten op mensen zonder - afgeronde - opleiding, mensen die moeilijk leren vanwege een verstandelijke beperking en laaggeletterden. UW besteedt extra aandacht aan de deelnemers en past het tempo aan.

Ons programma staat echter ook open voor mensen met een opleiding. Tevens verzorgt UW trainingen voor leidinggevenden van bedrijven.

Modulair en op maat
De precieze inhoud van een training, opleiding, onderzoek of traject stemmen we af op de deelnemer(s) en de vraag van de opdrachtgever. Door de modulaire opzet kunnen onderdelen van het programma afzonderlijk worden ingezet, maar ook gecombineerd. Kortom, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op maatwerk.

Praktijkgericht
Onze trainingen, opleidingen en trajecten zijn zoveel mogelijk praktijkgericht, met veel oefeningen en opdrachten in werksituaties. Daardoor zijn ze toegankelijk voor een brede groep. Een deel van het programma vindt plaats in de leerwerkbedrijven van UW.

Gediplomeerde en ervaren trainers, arbeidspsychologen en jobcoaches
De trainingen, opleidingen en onderzoeken van UW worden uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren trainers, arbeidspsychologen, loopbaanadviseurs en jobcoaches. UW is een erkend leerbedrijf en een door UWV erkende jobcoachorganisatie.

Deel op facebook

Deel op Twitter