Stage (oriënterend) bij Groepsdetacheringen

 

UW
Van oudsher voert UW de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) uit in opdracht van de gemeenten Utrecht en Houten. Er werken momenteel ongeveer 1.100 werknemers met een Wsw-indicatie bij UW. Een deel van deze werknemers werkt - tijdelijk of voor langere duur - in de leerwerkbedrijven van UW. Een groeiend deel - inmiddels meer dan de helft - is gedetacheerd (onder meer via de afdeling Groepsdetacheringen) bij werkgevers in de regio.

In de loop van de tijd is de missie van UW verbreed tot het aan het werk helpen van mensen met afstand tot een reguliere baan. UW wil deze veelal kwetsbare mensen op een effectieve manier zoveel mogelijk blijvend voorzien van passend werk en hen daarmee een volwaardige plaats in de maatschappij bieden. Daartoe beschikt UW over een grote, op praktijkervaring gebaseerde expertise en een groot netwerk van - potentiële - opdrachtgevers en een aantal eigen leerwerkbedrijven.

Omschrijving stage-opdracht
Wij bieden een oriënterende stage aan op de afdeling Groepsdetacheringen. Tijdens deze stageperiode (duur een tot vier weken) loop je mee met ploegleiders op verschillende locaties.

Doel
Tijdens deze oriënterende stage (periode in overleg) loop je mee met de verschillende ploegleiders van de afdeling Groepsdetacheringen. Het doel van deze stage is dat je meer inzicht krijgt in hoe de Participatiewet in de praktijk werkt.

Groepsdetacheringen is een dynamische afdeling met veel verschillende werksoorten en medewerkers. Onze medewerkers worden onder andere begeleid in hun medewerkersvaardigheden, teamgeest, output en kwaliteit. Werksoorten zijn: montage, schoonmaak, postbezorging en verpakken.

Lijkt het jou leuk om via deze stage een breder inzicht te krijgen in hoe mensen vanuit de Participatiewet werken, reageer snel!

Reageren
Je kunt reageren door een motivatiebrief en cv te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van stage Groepsdetacheringen.

Deel op facebook

Deel op Twitter