Werkbedrijven van UW

Groen: aanleg en onderhoud

UW Groen verricht onderhoud aan bijvoorbeeld plantsoenen, begraafplaatsen, parken en natuurgebieden, inclusief het verwijderen van zwerfvuil en het legen van afvalbakken. We hebben plek voor nieuwe medewerkers. Mensen kunnen het werk in de praktijk leren bij UW, ervaring is niet nodig.

Lees meer

Interieurbeplanting

Op zoek naar een uitgebalanceerde beplanting voor een gebouw of werkruimte(n)? UW Flora levert en onderhoudt hydrocultuurplanten en plantenbakken in alle soorten en maten.

Lees meer

Metaal

In onze metaalwerkplaats maken onze medewerkers onder andere fietsenrekken, parkbankjes en stalen wandmeubels op maat. In onze 10 moderne lascabines leiden we bovendien mensen op voor landelijk erkende lasdiploma's. Daarna helpen we hen bij het vinden van een baan in de metaalsector.

Lees meer

Montage en assemblage

UW monteert en assembleert zowel kleine en grote onderdelen als eindproducten. Wij kunnen delen van of gehele productielijnen overnemen. Tijdelijk of structureel. Bij het bedrijf zelf of bij UW. 

Lees meer

Schoonmaak

Kantoorwerkplekken, productieruimten, klaslokalen, openbare gebouwen en bedrijfsrestaurants: goede hygiëne is een vereiste in elk gebouw. Elke dag weer. UW biedt een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

Lees meer

Verpakken

UW pakt allerlei soorten producten in en om, zoals snoep, biscuits, voedingssupplementen en cosmetische producten. UW denkt graag met bedrijven mee over verpakkingsvraagstukken en marketingconcepten.

Lees meer

Bloemsierkunst

UW Flora maakt divers bloemwerk voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Vanuit onze bloembinderij leveren we al jaren snel en flexibel – zowel in de regio Utrecht als daarbuiten. We staan voor creatieve oplossingen, een goede kwaliteit en service.

Lees meer

Catering

Sinds mei 2021 werkt UW nauw samen met The Colour Kitchen. Ons team van vakbekwame en enthousiaste medewerkers verzorgt uiteenlopende cateringdiensten. 

Lees meer