“Wij zijn een volwaardig bedrijf”

Lees dit verhaal

Metaal

UW heeft een eigen metaalwerkplaats op industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Daar produceren onze medewerkers halffabrikaten metaalonderdelen. Ook verrichten zij las- en constructie- werkzaamheden. En meer.

Fietsenrekken
Op de metaalwerkplaats worden onder meer fietsenrekken gemaakt. Zagen, buigen, lassen: UW-medewerkers maken de fietsenrekken helemaal zelf. Alleen het poedercoaten van de rekken is uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf. De fietsenrekken voldoen aan de kwaliteitseisen van het FietsParKeurmerk. UW is licentiehouder van dit keurmerk, dat wordt uitgegeven en beheerd door de stichting FietsParKeur.

In onze metaalwerkplaats werken mensen onder begeleiding van vakkundige werkleiders en volgen er ook cursussen op het gebied van metaalbewerking.

Onze werkleiders denken graag met opdrachtgevers mee over praktische oplossingen. Wegens succes is de metaalwerkplaats onlangs uitgebreid.

Metaal: onze diensten
•    Toepassen van verspanende technieken
•    Produceren van fietsenrekken
•    Produceren van halffabrikaten metaalonderdelen
•    Las- en constructiewerkzaamheden
•    Corrigeren van constructiefouten uit serieproducties.

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn onder meer de automotive branche, leveranciers van kantoormeubilair, de bouw en diverse metaalverwerkende bedrijven. Wij hebben fietsenrekken gemaakt voor diverse gemeenten.

Filmpje
Bekijk ook het filmpje over Metaal uit de serie korte filmpjes over de dienstverlening van UW. In dit filmpje vertelt een medewerkster hoe zij na ziekte bij UW de kans kreeg om zich toe te leggen op haar nieuwe werk als metaalbewerker. Daarvoor volgde zij verschillende opleidingen in de Metaal - binnen en buiten UW.

Deel op facebook

Deel op Twitter

"We stimuleren zelfstandig nadenken"

Werkbegeleiders Hennie Dessé en Arjan Vos vertellen over hun werk bij UW op de afdeling Metaal

Bekijk dit bericht