Montage en assemblage

UW monteert en assembleert zowel kleine en grote onderdelen als eindproducten. Wij kunnen delen van of gehele productielijnen overnemen. Tijdelijk of structureel. Bij het bedrijf zelf of bij UW. 

Het werk verrichten wij in onze vestiging op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Wij kunnen het werk ook doen in het bedrijf van onze opdrachtgever, bijvoorbeeld via een groepsdetachering

Via een groepsdetachering kunnen onze medewerkers delen van of gehele productielijnen overnemen, inclusief werkleiding van UW. Dat kan tijdelijk of structureel.

Bij de uitvoering van het werk zetten wij uiteraard mensen in met de juiste technische vaardigheden. Ook draagt UW zorg voor gestructureerde werkprocessen en korte lijntjes met de opdrachtgever.

UW maakt onder meer aluminium frames voor zonnepanelen van Sunbeam.

Montage en assemblage: onze diensten

•    Assemblage van fietsen en elektrische bakfietsen
•    Assemblage van frames voor zonnepanelen
•    Complete assemblage van bewegingssimulatoren (voor Gforcefactory)
•    Monteren van slotjes voor lantaarnpalen
•    Samenstellen van kabelbomen, het merken en coderen van kabels en snoeren en het doormeten van kabels en kabelverbindingen
•    Werkzaamheden op het gebied van elektra en elektronica, solderen van stekkers aan kabels
•    Monteren van prefab-producten.

UW-medewerkers verzorgen de complete assemblage van bewegingssimulatoren van Gforcefactory. Racen als Max Verstappen op Monaco? Een vliegtuig laten landen op Schiphol? Iedereen kan het met deze simulator.

We monteren fietsen en elektrische bakfietsen (foto) voor onze klant Popal.

Er is veel mogelijk. Bedrijven kunnen UW ook inschakelen voor inkoop, op- en overslag, voorraadbeheer en distributie van producten. Wij leveren deze diensten desgewenst in combinatie met onze dienstverlening op het gebied van montage en assemblage.

Vergroting capaciteit en aantal leerwerkplekken met extra vestiging
In september 2019 hebben we een nieuwe vestiging op bedrijventerrein Lage Weide geopend voor onze assemblagewerkzaamheden (bekijk het filmpje van de opening). Met deze extra vestiging kunnen we onze klanten nog meer bieden en hebben we tevens ruimte voor extra leerwerkplekken voor mensen die het werk graag in de praktijk willen leren.Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn onder meer bedrijven in de bouw, installatiebedrijven, detail- en groothandel en automotive.

Filmpje
Naast montage en assemblage heeft UW op zijn bedrijventerrein Lage Weide ook een afdeling Metaal en Verpakken. Bekijk de filmpjes over Metaal en Verpakken uit de serie korte filmpjes over de dienstverlening van UW.

Lantaarnpaalslotjes

Deel op facebook

Deel op Twitter