“Door UW heb ik weer een plek in de samenleving"

Lees dit verhaal

Schoonmaak

Kantoorwerkplekken, productieruimten, klaslokalen, openbare gebouwen en bedrijfsrestaurants: goede hygiëne is een vereiste in elk gebouw. Elke dag weer. UW biedt een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

We bieden alle vormen van schoonmaak en onderhoud – in eigen beheer of als onderaannemer, dagelijks of periodiek, maar ook eenmalig.

Ons team van vakbekwame schoonmakers zorgt voor een schone werk- en leefomgeving. UW adviseert opdrachtgevers over wat hiervoor nodig is. In samenspraak met de opdrachtgever stellen we een schoonmaakprogramma op. Ons werkterrein is Midden-Nederland.

Overdag schoonmaken werkt
UW verricht het schoonmaakwerk hoofdzakelijk overdag, tussen 6.00 en 19.30 uur. Overdag kunnen we direct inspelen op actuele vragen. Nadelen van eventuele (geluids)overlast beperken we bijvoorbeeld door het gebruik van geluidarme stofzuigers. En, onze schoonmakers zijn gewend hun werk te doen terwijl zij rekening houden met de werkzaamheden die op dat moment worden verricht.

Hoge kwaliteit
Onze schoonmakers zijn uiteraard goed opgeleid. Ze zijn geschoold bij landelijk erkende schoonmaakopleidingen of zijn in opleiding. UW zorgt dagelijks voor aansturing van medewerkers op de werkvloer. Zo garanderen we een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze eigen kwaliteitsinspecteur verricht periodiek controles. Deze inspecteur beschikt over het landelijk erkende diploma van de Vereniging Schoonmaak Research, de organisatie voor de professionele schoonmaakbranche.

Persoonlijk contact
Schoonmaken is nauwgezet werk, dat UW afstemt op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Daarom houden we altijd een vinger aan de pols en hebben korte lijntjes met onze opdrachtgevers. We zijn pas tevreden als de opdrachtgever dat is.

Milieu
UW werkt zoveel mogelijk met milieuverantwoorde methoden, bijvoorbeeld met chloorvrije middelen.

Film 'Werken en leren bij UW Schoonmaak'
Mensen die graag in de schoonmaak aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij UW, ervaring is niet nodig. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze medewerkers. Met werkervaring en certificaten kunnen mensen een volgende stap zetten in het werken in de schoonmaak. Bekijk ook de korte film Werken en leren bij UW Schoonmaak.

Opdrachtgevers
UW maakt het in oktober 2014 geopende Stadskantoor van de gemeente Utrecht dagelijks schoon. Medewerkers van UW verrichten verder schoonmaakwerk in onder meer scholen, sportaccommodaties, kantoren en bedrijfsrestaurants.

Filmpjes
Bekijk ook het filmpje over Schoonmaak uit de serie korte filmpjes over de dienstverlening van UW. In dit filmpje zie je hoe Norbert en Sylvia van UW dagelijks zorgen voor een schoon Stadskantoor in Utrecht. Dat doen zij met een team van collega's van UW. Een werkbegeleider van UW stuurt hen aan op de werkvloer. Daarnaast verzorgt UW ook de beplanting en de koffie(machines) op het Stadskantoor. 

Deel op facebook

Deel op Twitter

"Ik krijg vaak complimentjes dat het zo mooi schoon is"

Robert maakt iedere ochtend via UW schoon bij Nimeto - een school voor grafische beroepen.

Bekijk dit bericht

“UW komt de afspraken na”

Ron Kalkhoven, Facilitair Manager Nimeto

Lees dit verhaal