Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

”Werken bij UW betekent veel voor me”

Mijn naam is Johan Heimel. Ik ben werkzaam bij UW bij de machinale zagerij. Hier zaag ik stalen onderdelen voor een grote klant van UW. Daarnaast bevestig ik onderdelen met popnagels.

Eigen doelen bepalen

Werken bij UW betekent veel voor me. Het heeft me geholpen om me verder te ontwikkelen, ik krijg bijvoorbeeld de kans om cursussen te volgen. Bij UW mag ik zelf mijn doelen aangeven en samen met mijn leidinggevenden kijken we of ik deze haal. Zo zou ik graag nog mijn rijbewijs willen halen zodat ik meer werkzaamheden kan gaan uitvoeren. Ik werk al 33 jaar bij UW en ik vind het nog steeds leuk!

Wat ik het leukste vind aan mijn werk, zijn de leuke collega’s en de fijne leidinggevenden. Er is ruimte om te ontwikkelen. Er wordt echt naar je geluisterd en ik mag verschillende werkzaamheden uitvoeren. Het werken met mijn handen houdt me bezig en geeft me voldoening.

Zelfstandig werken

Tijdens mijn werk bij UW heb ik veel geleerd. Ik heb mijn BHV- en heftruckcertificaat gehaald en wil graag nog meer leren. Vroeger dacht ik dat ik niet zelfstandig kon werken, maar ik heb hier ontdekt dat ik dat juist wel kan. De vrijheid die ik hier heb, heeft me geholpen om meer hulp te durven vragen, wat me ook privé heeft geholpen. Deze ervaring heeft gemaakt dat ik er ook graag voor anderen ben en een luisterend oor wil bieden aan iemand die dit nodig heeft. Kortom ik heb veel geleerd door het werken bij UW.’