Welkom op de nieuwe website van UW!Laat ons weten wat jij ervan vindt!

Sociaal ontwikkelbedrijf UW helpt mensen die kunnen en willen werken en het zelfstandig – nog – niet lukt bij het vinden van passend werk.

Samenwerken met werkgevers

Samenwerken met werkgevers

Bij het bieden van passend werk werken we nauw samen met werkgevers die mensen een kans willen geven om zich te bewijzen in hun organisatie. Wij ondersteunen werkgevers bij het ‘inclusief organiseren’: het bieden van werkplekken in hun organisatie aan mensen met een arbeidsbeperking. Dagelijks zijn meer dan 600 mensen via UW aan de slag bij bedrijven, instellingen en overheid in de regio Utrecht.

Partner voor gemeenten

Partner voor gemeenten

UW is partner voor gemeenten bij het realiseren van arbeidsparticipatie voor hun inwoners en ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de Participatiewet. Ook werkt UW samen met maatschappelijke organisaties (onder meer dagbesteding, speciaal onderwijs, welzijn), zodat mensen zichzelf ontwikkelen en op eigen niveau deelnemen aan de samenleving.

Werkbedrijven

Werkbedrijven

De werkbedrijven van UW leveren producten en diensten aan de zakelijke markt, onder meer op het gebied van groenvoorziening, schoonmaak, interieurbeplanting, bloemen, postbezorging, verpakken en metaalbewerking. De bedrijven van UW bieden tevens een leerwerkomgeving waarin mensen werknemersvaardigheden leren, opleidingen kunnen volgen en werkervaring opdoen. Daarmee vergroten zij hun kans op werk bij werkgevers.