Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Sociaal ontwikkelbedrijf UW helpt mensen die kunnen en willen werken en het zelfstandig – nog – niet lukt bij het vinden van passend werk.

Samenwerken met werkgevers

Samenwerken met werkgevers

Bij het bieden van passend werk werken we nauw samen met werkgevers die mensen een kans willen geven om zich te bewijzen in hun organisatie. Dagelijks zijn meer dan 600 mensen via UW aan de slag bij bedrijven, instellingen en overheid in de regio Utrecht.

Partner voor gemeenten

Partner voor gemeenten

UW is partner voor gemeenten bij het realiseren van arbeidsparticipatie voor hun inwoners en ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de Participatiewet. Ook werkt UW samen met maatschappelijke organisaties (onder meer dagbesteding, speciaal onderwijs, welzijn), zodat mensen zichzelf ontwikkelen en deelnemen aan de samenleving.

Bedrijven

Bedrijven

De bedrijven van UW leveren producten en diensten aan de zakelijke markt, onder meer op het gebied van groenvoorziening, schoonmaak, interieurbeplanting, bloemen, postbezorging, verpakken en metaalbewerking. De bedrijven van UW bieden tevens een leerwerkomgeving waarin mensen werknemersvaardigheden leren, opleidingen kunnen volgen en werkervaring opdoen. Daarmee vergroten zij hun kans op werk bij werkgevers.